رئیس اداره حفاظت محیط زیست دهلران از کشف و ضبط ۱۵ قطعه پرنده وحشی و دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در این شهرستان استان ایلام خبر داد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از صدا و سیما، ابراهیم مرادعلیوند اظهار کرد: نیروهای یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان هنگام گشت‌زنی در مناطق و عرصه‌های طبیعی برای جلوگیری از شکار غیرمجاز در منطقه تونل دشت عباس، موفق به دستگیری ۲ شکارچی متخلف شدند. از متخلفان لاشه ۷ قطعه دراج و ۸ قطعه تیهو به همراه یک قبضه سلاح دولول ساچمه‌زنی کشف و ضبط شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست دهلران افزود: جریمه صید و شکار پرندگان بابت خسارتی که به محیط زیست وارد کرده‌اند ۷۸ میلیون ریال است که متخلفین به حساب دولت واریز کردند. پرونده متهمان برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شهرستان دهلران شد.