مواد غذایی
-
۶ راهکار برای فرار از نفخ بعد از پرخوری در شب یلدا
در شب یلدا مصرف میوه و آجیل نسبت به میانگین سایر روزهای سال به طرز قابل توجهی بالا میرود که این میتواند به طور بالقوه باعث ایجاد حالت نفخ شدید شود. میل به چشیدن خوراکیهای خاص در این بلندترین شب سال منجر به زیادهروی و ایجاد نفخ در معده میشود.
-
با خواص شگفت انگیز آجیل شب یلدا آشنا شوید
یلدایی دیگر فرا میرسد و در کنار اشعار حافظ و قصه گویی و تعریف کردن خاطرات شیرین گذشته با صرف میوه و آجیل بلند ترین شب سال را به صبح میرسانیم. رسم خوردن آجیل در بلند ترین شب سال رسمی است که به درازای تاریخ قدمت دارد و به آئینها و سنن کهن باستانی ایرانی برمیگردد.
-
خوشمزهترین لیست غذای ساده برای نهار یا شام | میتونی همین الان بپزی!
برای همه ما پیش آمده که بخواهیم در فرصتی کم، با کمک طرز تهیه غذای ساده یک وعده غذایی خوشمزه را برای خانواده مهیا کنیم، اینجاست که یک پیشنهاد خوب و البته با مواد غذایی ساده و در دسترس، کاربردی خواهد بود.
-
آقایان با این غذا روی همه را کم میکنند
دیگر برای خودت مرد آشپزخانهای. فکر کن بعد از کباب کوبیدهای که درست کردی و باقلا پلویی که روی همه را کم کرد، حالا میخواهی به سراغ یک غذای آبرو جمع کن دیگر بروی. فکر کن. مسمای بادمجان. یک تریلی هم اسمش را نمیکشد. کلی برای خودش برو بیا دارد این غذا.
-
خواص حیرتانگیز هندوانه ؛ به این ۷ دلیل حتما هندوانه بخورید
شب یلدایی دیگر در حالی که هنوز نشانی از زمستان در افق دیده نمیشود، فرا میرسد. شب یلدا که بلند ترین شب سال نیز هست مطابق رسوم ما ایرانیها بیشتر پای سفره رنگین انواع میوه و آجیل میگذرد. علاوه بر انار نمادین، هندوانه نیز یکی دیگر از میوههای مهم و نمادین زینت بخش سفره یلدایی ما ایرانیها است.
-
خواص شگفتانگیز انار برای سلامتی | با نماد شب یلدا بدنتان را پاکسازی کنید
یلدایی دیگر به عنوان بلند ترین شب سال و به نماد آغاز زمستان در حال فرا رسیدن است؛ هر یلدا به رسم پیشینیان خود تا پاسی از شب و حتی تا ساعات بامداد به همراه سفره رنگینی از نواع میوهها به صبح میرسانیم. این میوهها هرکدام نمادهایی برای بلندترین شب سال هستند.
-
معجزهای به نام دارچین | مزایای شگفت انگیز این ادویه برای بیماران دیابتی | با دیگر فواید دارچین آشنا شوید
دارچین ادویهای شیرین و معطر است که به عنوان یک داروی گیاهی بالقوه برای افراد مبتلا به دیابت معرفی شده است. دارچین حساسیت به انسولین را بهبود میبخشد و به کنترل قند خون کمک میکند، این ادویه دارای خواص جالبی است که میتواند آن را به یک چاشنی مناسب در رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت تبدیل کند.
-
نان سفید یا نان تیره؟ ؛ کدام نان برای دیابتیها و کاهش وزن بهتر است؟
نان سفید رایج ترین نان مصرفی است، اما امروزه به دلیل مزایای سلامتی، مردم در سراسر دنیا، به سمت نان تیره یا یا باصطلاح قهوهای روی آوردهاند، علاوه بر نان، برنج قهوهای و شکر قهوهای نیز سالمتر از نسخههای فرآوری شده برنج و شکر سفید در نظر گرفته میشوند.
-
مضرات باورنکردنی حذف صبحانه را بدانید
صبحانه اغلب به عنوان مهمترین وعده غذایی در روز شناخته میشود که میتواند حداقل انرژی بدن را تا زمان خوردن ناهار تامین کند و نقش مهمی در سوخترسانی به بدن و شروع متابولیسم دارد. فواید صبحانه تنها به اینها محدود نمیشود، بلکه یک صبحانه خوب به افزایش تمرکز و تثبیت خلق و خو کمک میکند.
-
گزارشی از پیتزا «کیف پولی» به سبک حمید معصومینژاد در ایتالیا | ببینید
حمید معصومینژاد، خبرنگار سابق صداوسیما که سالهای سال از رُم گزارش میداد بعد از قطع همکاری خبرگزاری تکنفره تاسیس کرد.
-
مهمانانتان را در شب یلدا با این غذا غافلگیر کنید | روش تهیه یک شام خوشرنگ و پرخاصیت برای شب چله
یکی از دغدغههای خانواده ها برای پذیرایی در شبهای یلدا وعده شام است. البته شام خاصی که متناسب با طولانیترین شب سال باشد.
-
ترفندهای هوشمندانه برای کشتن باکتریهای سبزیجات زمستانی
فصل زمستان زمان استفاده از محبوب ترین سبزیجات مانند گل کلم، کلم بروکلی و کاهو است. اما زمانی که نوبت به تمیز کردن این سبزیجات میرسد دچار مشکل میشویم چرا که این سبزیجات بیشتر هر سبزی دیگری آلوده میشوند و لایههای پیچیده و گلچههای آنها حذف آثار باکتریها را سخت میکند.
-
راز علاقه شدید به سرخ کردنیها چیست؟ | کدام روغنها سلامت ما را به خطر نمیاندازند؟
اگر نمیتوانید در برابر لذت خوردن غذاهای سرخ کردنی مقاومت کنید لااقل روغن مناسبی را برای سرخ کردن انتخاب کنید تا نسبت به حفظ سلامت قلب و عروق خود اطمینان حاصل کنید.
-
کاربردهای بهداشتی و غذایی پوست میوهها | از ضایعات خوراکی آشپزخانه چگونه استفاده کنیم؟
از پوست میوهها و سبزیجات تنها به عنوان مواد غذایی در زمان آشپزی استفاده نمیشود. آنها پر از طعم و ویتامین هستند و کاربردهای بهداشتی نیز دارند. چه پوست مرکبات، چه پوست سیب زمینی و چه پوست آووکادو، این پوستها کاربرد دومی دارند که با روشهای بهداشتی و ارگانیک همسو هستند.
-
شکر پلوی شیرازی را با این روش بپزید؟ | همه فوت و فنهای خوشمزه شدن یک غذای اصیل ایرانی
شکرپلو از غذاهای مجلسی شیرازیهاست، یکی از معروفترین آنها. به همینخاطر است که چه در مجالس عروسی و شادی و چه در مراسم عزا میتوان آن را سر سفرهها دید.
-
نکات بهداشتی درباره نگهداری غذاهای پخته شده در یخچال
اکثر مردم بر این باورند که هوای سرد غذای پخته شده را برای مدت طولانی تازه نگه می دارد، اما آیا تنها هوای سرد کافی است و نیازی نیست غذاهای پخته شده را در یخچال نگهداری یا آنها را فریز کنیم؟
-
دشمنان زنده ماندنتان را بشناسید ؛ ۵ غذای مضر برای سلامت قلب | این توصیههای کارشناسان قلب را جدی بگیرید
متخصصان قلب به خوبی از ارتباط مهم بین انتخابهای غذایی و سلامت قلب وعروق آگاه هستند. چندین نوع غذای سرشار از چربیهای اشباع شده، سدیم بیش از حد و قندهای تصفیه شده هستند که برای سلامت قلب مفید نیستند.
-
۵ غذایی که هرگز نباید با میوهها بخورید | چه زمانی خوردن میوه ممنوع است؟
متخصصان تغذیه نسبت به مصرف انواع میوهها همراه با یک سری ترکیبات غذایی خاص به دلیل تاثیر معکوس آنها بر سلامت دستگاه گوارش هشدار دادهاند.
-
نکاتی برای سالم نگهداشتن غذا در یخچال | نکتهای طلایی که همیشه باید رعایت کنید
باقی مانده غذا چه غذای ناهار یا شام باشد به سادگی در یخچال نگهداری میشود. اما ما اغلب دانسته یا ندانسته غذا را به هر ظرفی که در یخچال بوداضافه میکنیم. این کار ممکن است به تجمع باکتریها و خراب شدن غذا کمک کند. آیا میدانستید که برای نگهداری از مواد غذایی در یخچال هم ترفندهایی وجود دارد؟
-
۷ غذایی که از تنبلی در زمستان جلوگیری میکند
روزهای سرد سال اغلب بدن کرخت میشود و حالتی از بیحالی و تنبلی به آدم دست میدهد. چه این تنبلی ناشی از فصل باشد و چه احساس ذاتی غوطه ور شدن در پتو، تنبلی طولانی مدت میتواند نگران کننده باشد.
-
پرانرژی و مقوی ؛ با ۶ صبحانه شگفت انگیز، خوشمزه و سالم آشنا شوید
صبحانه را بسیاری از کارشناسان تغذیه مهمترین غذای روز توصیف کردهاند که میتواند از صبح تا ظهر و زمان صرف ناهار بدن را پر انرژی نگهدارد و یک روز پر جنب و جوش و سالم را برای افراد رقم بزند.
-
ترفندهای نگهداری طولانی مدت لیمو | چگونه از خراب شدن این میوه جلوگیری کنیم؟
در آستانه زمستان زمان آن فرا رسیده که از مرکباتی مانند لیمو، پرتقال و لیموترش نهایت استفاده را ببرید، اما تازه نگه داشتن آنها برای مدت طولانی کاری دشوار و چالش برانگیز است. به این دلیل که مرکبات از جمله لیمو در طولانی مدت خشک میشوند و کپک میزنند که منجر به پوسیدگی سریعتر این میوهها میشود.
-
ببینید | اقدام جالب آشپز ترکیهای؛ کله پاچه سوخاری!
در این ویدئو اقدام جالب آشپز ترکیهای را ببینید که کلهپاچه گوسفند را درون فر سرخ میکند!
-
ببینید | عجیب ترین غذا در چین | مراحل آماده سازی یخ سرخ کرده به عنوان یک وعده غذایی!
در این ویدئو تصاویری از مراحل آماده شدن یخ سرخ کرده چین که یک وعده غذایی محسوب میشود، ببینید.
-
قیمت قارچ در میادین و بازارهای میوه و تره بار | ارزانترین قارچ چند است؟
بر اساس آخرین نرخنامه سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران، قیمت انواع قارچ در میادین و بازارهای میوه و تره بار اعلام شد.
-
این ۵ ادویه سلامتی شما را در فصل زمستان تضمین میکنند
استفاده از ادویه در غذا و به ویژه در انواع خورش و کباب ایرانی برای طعم دادن به غذا مهم و مرسوم است. طعم واقعی غذا ناشی از ادویههای موجود در آن است. ادویهها نه تنها برای افزایش طعم و عطر غذا استفاده میشوند، بلکه فواید زیادی برای سلامتی نیز دارند.
-
۹ جایگزین تخم مرغ برای پختن شیرینی و کیکهای سالمتر | تا حالا از دوغ در شیرینی استفاده کردهاید؟
آیا عاشق شیرینیپزی هستید اما به دنبال غذایی سالمتر هستید؟ با وجود آنکه نمیتوان انکار کرد که تخم مرغها بافتی غنی به غذاهای پخته میدهند، کارشناسان آشپزی معتقدند که جایگزینهای تخم مرغ در حالی که بو و کالری تخم مرغ را ندارند میتوانند طعم و بافتی مشابه به غذاهای پخته شده شما ببخشند .
-
کمبود پروتئین با بدن ما چه میکند | ۶ کار پروتئین ها در بدن که فکرش هم نمی کنید!
پروتئین مادهای مغذی و حیاتی است که نقش مهمی در بسیاری از فرآیندهای بدن دارد. پروتئین فقط در رشد عضلانی اهمیت ندارند بلکه مادهای ضروری در حمایت از سیستم ایمنی، ترمیم بافت و تنظیم خلق و خو است.
-
روایتی از یک رقابت خوشمزه در مصلای تهران | از «آشپزی با مامان» چه خبر؟
ین روزها در یکی از سولههای مجموعه چهلسرای مصلای امامخمینی (ره) یکی از خوشمزهترین برنامههای تلویزیون یعنی مسابقه «آشپزی با مامان» درحال ضبط است؛ برنامهای که در چند فصل تولید شده و توانسته به یکی از پرمخاطبترین برنامههای شبکه ۵ تبدیل شود.
-
روش درست تفت دادن زرشک برای مجلسی شدن غذا | پوست میوهای که عطر زرشک را بینظیر میکند | اشتباه رایجی که خیلیها در تفت دادن زرشک انجام میدهند
زرشک که به آن الماس سرخ نیز میگویند، جایگاه ویژهای در میان ایرانیان و بهخصوص آشپزی ایرانی دارد و از آن برای تهیه غذا، نوشیدنی، مربا و شربت استفاده میکنند. این دانههای ترش و خوشمزه خواص زیادی دارند و برای تهیه زرشکپلو یکی از محبوبترین رسپیهای ایرانی از آن استفاده میشود.