همشهری آنلاین: ویتامین B12 به حفظ سلامت خون کمک می‌کند و همچنین در ساختن پروتئین‌های مهمی در بدن دخالت دارد.

 افرادی که مقدار کافی این ویتامین را دریافت نمی‌کنند،‌ ممکن است دچار مشکلات حافظه یا اغتشاش شعور شوند، و همچنین در معرض خطر بیشتر ابتلا به نوعی از کم‌خونی هستند.

 منابع غذایی حاوی ویتامین B12  اینها هستند:

  • گوشت ماکیان.
  • ماهی و سایر غذاهای دریایی.
  • گوشت قرمز.
  •  تخم مرغ.
  •  پنیر،‌ماست و شیر.
  • غذاهای غنی‌شده با ویتامین B12، مانند غلات صبحانه غنی‌شده.

[چطور خطر کم‌خونی را کاهش دهیم؟]

HealthDay

کد خبر 99279