دوشنبه ۱۸ آبان ۱۳۸۸ - ۰۵:۱۲
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این خوراک سرشار از ویتامین را در عرض 20 دقیقه تهیه کنید و به عنوان شام سبک آن را میل کنید.

آشپزی

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر:

عدس / 100 گرم، شسته شده

روغن زیتون / یک قاشق غذاخوری

پیاز کوچک / یک عدد، پوست گرفته و خرد شده

هویج / یک عدد ، پوست گرفته و خرد شده

کرفس / یک شاخه خرد شده

کلم بروکلی خرد شده / 100 گرم

سرکه قرمز / 50 میلی‌لیتر

سیر / 25 گرم بعلاوه 2 عدد برگ کامل آن برای تزیین

جعفری خرد شده / 3 قاشق غذاخوری

پنیر بز / 100 گرم، رنده شده

طرز تهیه:

1- درون یک قابلمه، آب و مقداری نمک را بجوشانید، سپس عدس‌ها را به آن اضافه کرده، حدود 12- 10 دقیقه بگذارید بپزند

 2- زمانی که عدس‌ها در حال پخت هستند، ظرف نسوزی را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن زیتون در آن بریزید و پیاز و سبزی‌جات خرد شده را به مدت 4- 3 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، در آن سرخ کنید .

3- نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید، سپس کلم بروکلی خرد شده را یه محتوای ظرف اضافه کنید و خوب هم زنید.

4- وقتی عدس‌ها  پخته شدند، آن‌ها را از آب درآورید و به محتوای ظرف فوق اضافه کنید سپس سرکه و روغن زیتون را درون آن ریخته و خوب هم زنید تا تمام قسمت‌های آن آغشته شود.

5- سیر و جعفری را به محتوای ظزف اضافه کنید و چند دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید.

6- ظرف را از روی حرارت، برداشته و پنیر را به آن اضافه کنید.

7- هنگام مصرف، عدس‌ها را به دو ظرف تقسیم کنید و روی آن‌ها را با برگ‌های سیر تزیین کنید و تا سرد نشده آن را میل کنید. 

کد خبر 94694

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز