همشهری آنلاین: یک دستور آشپزی عالی برای کیک قهوه فنجانی با کرم شکلاتی روی آن.

دسر

زمان تهیه: 20 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
برای 12 نفر

مواد لازم برای تهیه کیک

175گرم آرد 
115 گرم کره
175 گرم شکر 
3 عدد تخم مرغ بزرگ 
5 میلی گرم قهوه اسپرسو 
75 گرم گردوی خشک شده        

مواد لازم برای تهیه شربت

30 میلی گرم قهوه اسپرسوی داغ 
50 گرم شکر

مواد لازم برای رویه کیک                                                                                   

100گرم خامه
50 گرم شکلات شیری ذوب و خنک شده
12 گردوی دو نیم شده

طرز تهیه

فر را روی درجه 180 سانتیگراد از پیش گرم کنید. آرد، کره، شکر و تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بزرگ ریخته خوب هم زنید تا نرم و روان شوند.

تکه‌های گردو و قهوه را آهسته به مخلوط اضافه کنید.

به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی هر کدام از دوازده کاغذ مخصوص کیک ریخته و و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید و بگذارید سفت شده و پف کنند.

وقتی کیک ها هنوز در فر هستند، قهوه اسپرسو و شکر را با هم ترکیب کنید و به محض اینکه کیک‌ها را از فر بیرون آوردید چند قسمت از کیک‌ها راسوراخ کنید و شربت را درون آن‌ها بریزید و بگذارید سرد شوند.

5- برای تهیه رویه کیک، خامه و شکلات ذوب و خنک شده را با هم ترکیب کنید و خوب هم زنید تا نرم شوند سپس ترکیب بدست آمده را روی کیک بمالید و هر کدام از کیک ها را با گردوهای نصف شده تزیین کنید.

کد خبر 89147