مجموع نظرات: ۰
شنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۱
۰ نفر

همشهری آنلاین: باکتری سالمونلا می‌تواند غذاهای گوناگونی از میوه و سبزی گرفته تا گوشت مرغ را آلوده کند.

Salmonella

اما از آنجایی که غذاهای آلوده به این باکتری ممکن است ظاهر و بوی طبیعی داشته باشند، شناسایی آلودگی ممکن است مشکل باشد.

برای پیشگیری از عفونت سالمونلا به این توصیه‌ها عمل کنید:

- دست‌هایتان را پس از تماس با حیوانات خانگی بشویید.

- مواد غذایی آماده و فاسد شدنی و باقیمانده غذای پخته‌شده را در طول ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

- هیچگاه تخم‌مرغ خام یا گوشت مرغ نپخته را نخورید.

کد خبر 434807

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فضا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha