همشهری آنلاین: باکتری سالمونلا می‌تواند غذاهای گوناگونی از میوه و سبزی گرفته تا گوشت مرغ را آلوده کند.

Salmonella

اما از آنجایی که غذاهای آلوده به این باکتری ممکن است ظاهر و بوی طبیعی داشته باشند، شناسایی آلودگی ممکن است مشکل باشد.

برای پیشگیری از عفونت سالمونلا به این توصیه‌ها عمل کنید:

- دست‌هایتان را پس از تماس با حیوانات خانگی بشویید.

- مواد غذایی آماده و فاسد شدنی و باقیمانده غذای پخته‌شده را در طول ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

- هیچگاه تخم‌مرغ خام یا گوشت مرغ نپخته را نخورید.

کد خبر 434807

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 9 =