همشهری آنلاین: محققان دریافتند مصرف غذاهای کنسروشده در طول بارداری موجب می‌شود نوزاد در معرض ماده شیمیایی «بیسفنول A» (BPA) قرار گیرد که بر قوه باروری‌اش در آینده تاثیر می‌گذارد.

غذاهاي كنسرو شده

به گزارش خبرنگار مهر، BPA در رسوبات خاک و آب‌های سطحی یافت می‌شود و ماده‌ای است که در بسیاری از فرآیندهای صنعتی نظیر رزین‌های اپوکسی و تولید پلاستیک پلی کربنات و در لایه درونی قوطی‌های کنسرو مواد خوراکی مورد استفاده واقع می‌شود.

محققان دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون در مطالعه خود به بررسی تاثیر قرارگیری در برابر این ماده بر عملکرد تخمدان انسان پرداختند.

«شروتی ماهالینگای»، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «ما دریافتیم تاثیرات قرارگیری در برابر این ماده شیمیایی بخصوص در زمان بارداری که زمان بسیار مهمی در مرحله رشد است، بسیار زیانبار است.»

محققان تاکید دارند باید مطالعات بیشتری در زمینه تاثیر این ماده شیمیایی بر اختلالات تخمک گذاری انسان انجام شود.

مطالعات نشان می‌دهند که BPA موجب اختلال در سیستم غدد درون ریز در جنین و کودکان و همچنین بزرگسالان می‌شود و تاثیرات بلندمدتی بر سلامت و همچنین بر سلامت باروری خواهد داشت.

کد خبر 431834
منبع: مهر

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha