همشهری‌آنلاین: هیات انتخاب بخش مسابقه نمایشنامه‌خوانی نخستین جشنواره تئاتر اکبر رادی معرفی و منصوب شدند.

هيات انتخاب نمايشنامه‌نويسي، جشنواره اكبر رادي

امین بهروزی، ابراهیم پشتکوهی و هاله مشتاقی‌نیا با حکم بهزاد صدیقی، دبیر نخستین جشنواره تئاتر اکبر رادی به عنوان اعضا گروه انتخاب بخش مسابقه نمایشنامه‌خوانی این جشنواره معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی نخستین جشنواره تئاتر اکبر رادی، صدیقی در احکام یاد شده با اشاره به سوابق و تجربیات ارزشمند امین بهروزی و ابراهیم پشتکوهی درعرصه نمایشنامه‌نویسی، نمایشنامه‌خوانی، کارگردانی و همچنین با اشاره به تجربیات ارزشمند هاله مشتاقی‌نیا در زمینه نمایشنامه‌نویسی و همچنین حضور فعالانه و تاثیرگذار هنرمندان مذکور در عرصه تئاتر کشور، ایشان را به عنوان اعضا گروه انتخاب بخش مسابقه نمایشنامه‌خوانی جشنواره رادی منصوب کرد.

بر پایه این گزارش، متن حکم دبیر جشنواره خطاب به هنرمندان مذکور به این شرح است:

به نام خداوند زیبایی و قلم

هنرمند گرامی جناب آقای / سرکار خانم امین بهروزی، ابراهیم پشتکوهی، هاله مشتاقی‌نیا

با توجه به تجربیات ارزشمندتان در عرصه نمایشنامه‌نویسی، نمایشنامه‌خوانی، کارگردانی و نیز حضور فعالانه و تأثیرگذارتان در تئاتر، جناب عالی/ سرکار عالی را به عنوان عضو هیات انتخاب بخش مسابقه نمایشنامه‌خوانی نخستین جشنواره تئاتر اکبر رادی منصوب می‌کنم.

امیدوارم حضور ارزشمندتان در این رویداد ملی- فرهنگی در پویایی و هر چه بهتر برگزارشدن این جشنواره مؤثر واقع شود و انتخاب‌های شایسته جناب عالی بتواند الگوهایی را در عرصه نمایشنامه‌خوانی و همچنین خوانش‌های نوین آثار اکبر رادی را به تئاتر ایران معرفی کند.

با قدردانی از شما برای پذیرش این مسئولیت، توفیق روزافزونتان را آرزومندم.

بهزاد صدیقی

دبیر نخستین جشنواره تئاتر اکبر رادی

امین بهروزی، نمایشنامه‌نویس و کارگردان تئاتر، دارای مدرک کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشگاه هنر و عضو کانون نمایشنامه‌نویسان خانه تئاتر است.

ابراهیم پشتکوهی نمایشنامه‌نویس و کارگردان تئاتر  و یکی از موسسان گروه تئاتر تی‌تووک دارای مدرک درجه دو هنری است. او در سال ۱۳۷۹ نمایشنامه‌نویس برگزیده کشور به انتخاب کانون نمایشنامه‌نویسان خانه تئاتر شده‌است.

هاله مشتاقی‌نیا فارغ التحصیل تئاتر با گرایشِ ادبیاتِ دراماتیک از دانشگاه سوره است. پایان‌نامه‌ تحصیلی‌اش که پرداخت دراماتیکِ داستان‌هایِ «جی. دی. سلینجر» از مجموعه‌  «دلتنگی‌هایِ نقاشِ خیابانِ چهل و هشتم» است، با عنوان «آینه‌ جی. دی. سلینجر» در سال ۱۳۸۲ منتشر شد. نمایش‌نامه‌هایِ «بعد از هرگز» در سال ۱۳۸۳، «نااَمنی» در سال ۱۳۸۷ و «مردِ مقابل» در سال ۱۳۸۸ به قلمِ او منتشر شده‌است.

کد خبر 424368

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha