همشهری آنلاین: آنتی‌اکسیدان‌ها مواد موجود در مواد خوراکی هستند که از بروز برخی انواع آسیب سلولی پیشگیری کرده یا آن را به تعویق می‌اندازند.

شناخت فواید آنتی‌اکسیدان‌ها برای سلامت

به گزارش خبرنگار مهر، میوه و سبزی‌جات از منابع اصلی آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که شامل ویتامین C، سلنیوم و بتاکاروتن هستند.

درحالیکه کاملا مشخص نشده است آنتی اکسیدان‌ها از ابتلا به بیماری پیشگیری می‌کنند، اما مطالعات نشان داده‌اند افرادی که میوه و سبزی‌جات بیشتری مصرف می‌کنند، کمتر در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی و سرطان قرار دارند.

از سوی دیگر ممکن است مصرف مکمل‌های آنتی‌اکسیدان مضر باشند. این گونه مکمل‌ها دارای برخی عوارض هستند و می‌توانند با مشکلاتی نظیر سکته و سرطان پروستات مرتبط باشند.

از این رو محققان توصیه می‌کنند مقادیر زیادی میوه و سبزی‌جات مصرف کنید، اما از مکمل‌های آنتی‌اکسیدان به عنوان جایگزینی برای رژیم غذایی سالم استفاده نکنید.

کد خبر 412386

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 14 =