همشهری آنلاین: طبق نتایج یک تحقیق جدید، مصرف روزانه پنیر می‌تواند ریسک حملات قلبی کُشنده و سکته را کاهش دهد.

ارتباط مصرف روزانه پنیر با کاهش ریسک حمله قلبی

به گزارش خبرنگار مهر، در مطالعه چند ماه قبل یک گروه تحقیق در دانشگاه ریدینگ انگلستان مشخص شده بود که مصرف پنیر می‌تواند موجب افزایش طول عمر شود.

طبق تحقیق فعلی این محققان، مصرف روزانه پنیر به اندازه یک قوطی کبریت، احتمال حمله قلبی و سکته را تا ۱۴ درصد کاهش می‌دهد. تمامی انواع پنیرها غنی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و پروتئین‌هايی هستند که به حفاظت در مقابل بیماری قلبی-عروقی کمک می‌کنند.

پنیر همچنین حاوی مقادیر بالا کلسیم است، از این رو با وجود چربی بالا، میزان کمتری از چربی از طریق بدن جذب می‌شود.

در این مطالعه شرکت کنندگانی که روزانه حدود ۴۰ گرم پنیر می‌خوردند شاهد بیشترین میزان کاهش ریسک بروز مشکلات قلبی عروقی بودند.

محققان همچنین عنوان می‌کنند مصرف پنیر موجب افزایش میزان کلسترول «خوب» و در عین حال، کاهش کلسترول «بد» می‌شود.

ایان گیونز، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «به نظر می‌رسد مصرف روزانه محصولات لبنی با کاهش ریسک بیماری قلبی-عروقی و بخصوص مصرف ماست با کاهش ریسک دیابت نوع۲ مرتبط است.»

وی در ادامه می‌افزاید: «بزرگ‌ترین ویژگی پنیر، ارتباط نزدیک بین کلسیم و چربی است. چراکه ارتباط بین چربی و کلسیم موجب می‌شود چربی کمتر قابل هضم و جذب شود.»

کد خبر 411949

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha