همشهری آنلاین: گر چه نوشیدن قهوه می‌‌‌تواند بسیار مطبوع باشد، برخی از افراد به تاثیرات کافئین موجود در آن حساس هستند یا به دلیل بیماری نباید کافئین مصرف کنند.

دانشمندان برای افرادی مزه قهوه را دوست دارند، اما نمی‌‌‌توانند تاثیرات کافئین مانند عصبی‌شدن را تحمل کنند،  راه‌هایی  را برای خارج کردن کافئین از دانه‌های قهوه ابداع کرده‌اند.

در  رایج‌ترین شیوه که "استخراج حلال"‌ نام دارد، دانه‌های قهوه بخار داده می‌شوند تا رطوبت آنها افزایش داده شود. کافئین حل‌شده در آب به سطح دانه‌های قهوه می‌آید و با استفاده از یک حلال آلی مانند متیلن کلراید شسته می‌شود.

این دانه‌های قهوه کافئین‌زدایی شده سپس خشک می‌شوند و به بازار فرستاده می‌شوند.


LiveScience, 31 Dec, 2007

کد خبر 40603