همشهری آنلاین: برای تهیه این شیرینی خوش طعم، می‌توانید به جای کشمش از انواع میوه‌های خشک مثل کرنبرى استفاده کنید.

  • مواد لازم برای شیرینی پسته و كشمش:

کره 100 گرم

شکر 150 گرم

تخم مرغ يك عدد

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

عسل يك قاشق سوپ‌خوری

آرد 125 گرم

جو پرک 125 گرم

پسته تست و خرد کرده 100 گرم

کشمش 100 گرم

  • روش تهیه شیرینی پسته و كشمش:

فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. کره و شکر را با همزن‌برقی هم بزنید تا لطیف و یکنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانیل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و جو پرک را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط کنید.

در انتها پسته و کشمش را اضافه کرده و در صورتی که خمیر خشک بود با افزودن کمی شیر خمیر را لطیف کنید. از خمیر به اندازه‌ی گردو برداشته و آن را در دست گرد کنید داخل سینی چرب کرده قرار داده و کمی سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر بپزید.

منبع: بیتوته

کد خبر 400785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =