آشپزی > ترجمه‌ی مهرزاد مهاجر: خیلی‌هایمان وقتی اسم املت را می‌شنویم، فقط یاد املت گوجه‌فرنگی و قهوه‌خانه‌ها و ایستگاه‌های استراحت مسیر کوه‌ها می‌افتیم

و هوس می‌کنیم املت گوجه‌فرنگی بپزیم!

اما املت گوجه‌فرنگي تنها يكي از انواع بي‌شمار املت‌ها در دنياست و مي‌شود به‌جاي تكرار هميشگي يك نوع غذا، دنبال طعم‌هاي تازه و تجربه‌هاي جديد باشيم. درست مثل همين املت ژامبون خوش‌مزه.

1. يك قالب كره‌ي 15 يا 25گرمي را در تابه آب كنيد.

2. سه عدد تخم‌مرغ را در ظرف مخصوص اندازه‌گيري بشكنيد. كمي نمك و فلفل سياه به آن اضافه كنيد و با چنگال يا هم‌زن دستي، آن‌ها را به آرامي هم بزنيد تا مايه كاملاً مخلوط شود.

3. مايه‌ي تخم‌مرغ را در تابه بريزيد و با حرارت ملايم بپزيد تا خودش را بگيرد.

4. 50 گرم ژامبون را خلالي خرد كنيد و به همراه 25 گرم پنير چدار رنده‌شده به يك طرف تابه اضافه كنيد. ما در اين‌جا از ژامبون مرغ استفاده كرده‌ايم، اما طعم ژامبون به سليقه‌ي خودتان بستگي دارد.

5. حالا املت ژامبون آماده است. آن را به آرامي با كف‌گير از تابه خارج كنيد و در ظرف بكشيد.

نوش جان!

فوت آخر!

مي‌توانيد در پايان، كمي جعفري خردشده را روي املت بريزيد تا خوش‌مزه‌تر شود.

کد خبر 390154

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 3 =