مجموع نظرات: ۰
شنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۵۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: هنگام آماده کردن مرغ یا جوجه باید نکات ایمنی را رعایت کنید تا از مسمومیت غذایی جلوگیری شود.

chicken

برای ایمن نگه‌داشتن خانواده‌تان هنگام آماده کردن مرغ به این توصیه‌ها عمل کنید:

- دست‌هایتان را پیش و پس از آماده کردن مرغ برای ۲۰ ثانیه با آب گرم و صابون بشویید.

- گوشت خام مرغ را نشویید، چراکه شیرابه حاصل می‌تواند سایر غذاها، ظروف پخت‌وپز و پیشخوان آشپزخانه را در حین شستن آلوده کند.

- از یک تخته برش جداگانه برای گوشت مرغ خام استفاده کنید. پس از آماده کردن مرغ تخته برش، ابزارها، ظرف و پیشخوان را با آب داغ و مواد پاک‌کننده بشویید.

- از دماسنج غذا استفاده کنید و مطمئن شوید که دمای درونی مرغ دست کم به ۷۵ درجه سلسیوس رسیده است.

- اگر دارید مرغ را سرو می‌کنید و به نظر می‌رسد به‌طور کامل پخته نشده است، آن را دوباره برای پختن بیشتر بازگردانید.

- در طول ۲ ساعت (یا در طول یک ساعت اگر دمای محیط بالای ۳۲ درجه است)، مرغ باقیمانده را درون یخچال یا فریزر بگذارید.

کد خبر 387184

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha