همشهری آنلاین: متخصص تغذیه با اشاره راهکارهای تغذیه‌ای جهت رفع کم خونی گفت: افرادی که دچار کم‌خونی بسیار شدید هستند باید علاوه بر مصرف لبنیات و سبزیجات، از مکمل‌های B۱۲ و اسید فولیک استفاده کنند.

 راهکارهای تغذیه‌ای جهت رفع کم خونی

سید مرتضی صفوی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در ارتباط با رفع کم خونی از طریق تغذیه مناسب اظهارداشت: هر فردی که دچار کم خونی است و احساس می‌کند با این مشکل مواجه بوده باید به پزشک مراجعه کند تا ریشه کم خونی در آن رفع شود و سپس درمان مناسب برای آن انجام گیرد چراکه کم خونی ممکن است علل مختلفی داشته باشد.

وی افزود: به طورکلی افرادی که دچار کم‌خونی بسیار شدید هستند باید علاوه بر مصرف لبنیات، سبزیجات، از مکمل‌های B12 و اسید فولیک استفاده کنند. همچنین مصرف گوشت و تخم‌مرغ می‌تواند مؤثر باشد.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه نبود این عنصر، قدرت یادگیری و درک مسائل به شدت پایین می‌آید و بدن توانایی خود را برای انجام کارها از دست می‌دهد، ادامه داد: برای رفع کم خونی توصیه می‌شود،همراه غذا ویتامین C مصرف شود چراکه این ویتامین جذب آهن بدن را بالا می‌برد.

صفوی در مورد میوه مناسب برای افراد دیابتی گفت: افراد دیابتی باید میوه‌هایی مانند طالبی، خربزه، انگور، موز رسیده، انبه را که بسیار شیرین هستند و قند بالایی دارند، با احتیاط مصرف کنند و میوه‌هایی مانند خیار، پرتقال، نارنگی و انواع سیب‌ها که قند پایین‌تری دارند را در برنامه غذایی خود قرار دهند.

وی با اشاره به تاثیر قند میوه در افزایش وزن بیان داشت: قند میوه هم ممکن است سبب افزایش وزن در افراد شود و افرادی که اضافه وزن دارند، نباید در مصرف میوه افراط کنند همچنین میزان سهم یا واحد مصرف میوه در هر فرد، به طور میانگین 3 واحد میوه است.

این متخصص تغذیه در پایان به خواص ژله اشاره کرد و گفت: پروتیین ژله برای کودکان و نوجوانانی که در دوران رشد هستند، مفید بوده و مصرف آن نیز برای مادران باردار و شیرده مناسب است همچنین ژله تاثیری بر افزایش وزن ندارد، اما حاوی قند است بنابراین توصیه می‌شود کمتر مصرف شود.

کد خبر 377918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 11 =