پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: ویتامین K از جمله مواد مغذی کمتر شناخته شده است.برخی انواع این ویتامین در محصولات لبنی یافت می‌شوند.

لبنیات منبع خوب برخی انواع ویتامین K هستند

به گزارش مهر، محققان دانشگاه تافتس ماساچوست فعالیت دو نوع ویتامین K را در محصولات لبنی با میزان متفاوت چربی بررسی کردند و دریافتند انواع شیر، ماست و پنیر حاوی مقادیر قابل توجهی از چندین نوع ویتامین K است. میزان این ویتامین براساس محتوای چربی متفاوت است.

طبق باور عمومی، ویتامین K که به لخته شدن خون کمک می‌کند عمدتا در سبزی‌جات برگ سبز نظیر اسفناج، کلم پیچ و کلم بروکلی یافت می‌شود.

در حقیقت منابع رژیمی ویتامین K به دو شکل یافت می‌شوند: فیلوکینون (PK یا ویتامین K۱) که به شکل گسترده‌ای در مواد غذایی گیاهی وجود دارند و مناکینون (MK یا ویتامین K۲) که عمدتا در محصولات حیوانی و غذاهای تخمیرشده یافت می‌شوند. تقریبا تمامی انواع MK در بدن از طریق باکتری‌های روده تولید می‌شوند.

کد خبر 372440

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha