ترجمه‌ علی مولوی: ما همه عاشق چیپس هستیم؛ چیپس‌و‌پنیر هم آن‌قدر خوش‌مزه است که نمی‌شود دوستش نداشت!

دوچرخه شماره ۸۷۳

البته درست است که چیپس‌وپنیر چاق‌کننده‌اند، اما گاهی خوردنشان که عیبی ندارد، دارد؟

پس اگر اهل خوردن چيپس‌وپنير هستيد، بياييد اين‌بار چيپس‌و‌پنير مكزيكي را امتحان كنيم.

1. حدود 350 گرم گوجه‌فرنگی‌ تازه را خرد کنید و دانه‌هایش را جدا کنید.

2. گوجه‌فرنگی‌های خردشده را در یک کاسه بریزید و همراه با يك نصفه پیاز بنفش خردشده، يك قاشق غذاخوري گشنیز خردشده و دو حبه سیر له‌شده و خردشده مخلوط کنید. این مخلوط سس سالسای شماست. چون قرار است اين سس را با چيپس بخوريد، بهتر است به آن نمك و فلفل اضافه نكنيد.

3. روی سینی فر، یک کاغذ روغنی بیندازید. روي سيني به ميزاني كه مي‌خواهيد چيپس ذرت پخش کنید. ما در اين‌جا از دو بسته چيپس ذرت استفاده كرده‌ايم. 

4. سه عدد فلفل‌ هالاپینوي تازه را ریز کنید و به همراه پنیر پيتزاي رنده‌شده روی چیپس‌ها بریزید.

5. فر را روی حرارت متوسط بگذارید و سینی را داخل فر قرار دهید. وقتی پنیر پيتزا خوب آب شد، آن را با احتیاط بیرون بیاورید. البته از مايکروويو هم می‌توانید استفاده کنید.

6. چیپس‌و‌پنیر را در بشقاب بکشید و سس سالسا را در کنارش یا در یک کاسه‌ی کوچک بریزید. طعم این چیپس‌وپنیر با سس سالسا، واقعاً تند و جادویی است!

نوش جان!


فوت آخر!

كمي سس گوآكاموله (آواكادو) و خامه، اين چيپس‌و‌پنير را مكزيكي‌تر مي‌كند! دستورپخت گوآكاموله را مي‌توانيد از اينترنت پيدا كنيد.

کد خبر 367777

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 12 =