مجموع نظرات: ۰
یکشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: مصرف روغن ماهی که غنی از اسیدهای چرب اُمگا-۳ است ممکن است برای بیماران مبتلا به بیماری‌های التهابی نظیر آسم مفید باشد.

ماهی

به گزارش مهر، یافته‌های محققان دانشگاه روچستر نیویورک نشان می‌دهد محصولات حاوی اسیدچرب اُمگا-۳ می‌تواند منجر به کاهش تولید IgE شود؛ IgE آنتی بادی است که موجب بروز واکنش‌های آلرژیک و علائم آسم در افراد مبتلا به نمونه‌های خفیف آسم می‌شود.

اسیدهای چرب امگا-۳ بعد از هضم تبدیل به واسطه های خاصی می‌شوند که بدون توقف عملکرد سیستم ایمنی، التهاب را متوقف می‌نمایند.

مطالعات قبلی نشان داده بودند که برخی اسیدهای چرب موجود در روغن ماهی موجب تنظیم عملکرد سلول‌های B می‌شوند. در مطالعه جدید، تیم تحقیق نمونه خون ۱۷ بیمار را جمع آوری کرده و سلول‌های ایمنی Bشان را در لابراتوار تفکیک کرد تا تاثیر محصولات خالص امگا-۳ بر IgE و سایر مولکول‌های تشدیدکننده این بیماری را بررسی کنند.

نتایج نشان داد، تمام افراد تا حدودی به اسیدهای چرب اُمگا-۳ واکنش نشان دادند و کاهش در میزان آنتی بادی IgE مشاهده شد.

کد خبر 361871

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha