همشهری آنلاین: پای قارچ را برای علاقمندان به پیش غذاهای متفاوت پیشنهاد می‌کنیم.

آشنایی با روش تهیه پای قارچ

پای قارچ

مواد لازم براى تهیه پای قارچ:

۱/۲ پیاز، خرد شده

۴ قاشق غذاخورى کره

۴۵٠ گرم قارچ خرد شده

٢ قاشق چای‌خورى آویشن

نمک و فلفل

۱/۴ فنجان پنیر موزارلا رنده شده

يك بسته خمیر هزار لایه

يك عدد تخم مرغ

  • طرز تهیه پای قارچ:

دماى فر را به ٢٠٠ درجه سانتی‌گراد می‌رسانیم.

پیاز را در کره سرخ کرده، قارچ، آویشن، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا آب قارچ کاملا بخار شود.

خمیر هزار لایه را با وردنه باز کرده،از مخلوط ٢ قاشق براى هر پاى با فاصله در یک طرف خمیر می‌ریزیم.

وسط مخلوط‌هاى قارچ، روى خمیر را با برس، مخلوط روغن و زرده تخم مرغ زده و یک طرف خمیر را برمی‌گردانیم روى قسمتى که مخلوط قارچ دارد،

وسط پاى‌هاى قارچ را فشار می‌دهیم تا لایه‌هاى خمیر به هم چسبیده، سپس با چاقو آنها را جداکرده و در سینى فر پوشیده شده با کاغذ روغنى، می‌چینیم و با برس مخلوط روغن و تخم مرغ را روى پاى‌ها مالیده و ٢٠ دقیقه آنها را در فر می‌پزیم.

نوش جان و لذت ببرید!

http://foodfa.com

کد خبر 343020

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 15 =