شنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۴ - ۰۸:۴۰
۰ نفر

همشهری آنلاین: استفاده از دماسنج غذا به شما کمک می‌کند که دریابید آیا غذاهایی مانند گوشت قرمز و ماکیان و تخم مرغ در حد لازم پخته‌شده‌اند یا نه و به این ترتیب خطر انتقال بیماری‌های منتقل‌شونده بوسیله غذا کاهش می‌یابد.

food thermometer

این غذاها برای اینکه از بیماری‌ها در امان بمانید باید تا یک حداقل درجه حرات داخلی ایمن پخته شوند تا میکروب‌های زیانبار که ممکن است در غذا باشند، نابود شوند.

بسیاری از تهیه‌کنندگان غذا معتقدند شاخص‌هایی مانند تغییر رنگ غذا می‌توانند برای تعیین اینکه غذا تا حدی پخته‌شده است که میکروب‌هایش کشته‌شده است، به کار روند؛ برای مثال گوشت چرخ‌کرده ممکن است پیش از آنکه به درجه حرارت لازم برای کشتن میکروب‌ها برسد، قهوه‌ای شود، درحالی‌که در این هنگام ممکن است هنوز میکروب‌هایی درون گوشت زنده مانده باشند. همبرگری که تا 40 درجه بر اساس اندازه‌گیری با دماسنج گوشت داغ شده باشد، بدون توجه به تغییر رنگش، برای خوردن خطری ندارد.

برای استفاده درست از این دماسنج‌ها این نکات را رعایت کنید:

- غذا را با یک دماسنج که فوراً دما را نشان می‌دهد، در نزدیک پایان زمان پختن و پیش از زمانی که انتظار دارید غذا به‌طور کامل پخته شود، اندازه بگیرید.

-  دماسنج را در ضخیم‌ترین بخش غذا قرار دهید، و مراقب باشید که دماسنج با استخوان، چربی یا غضروف تماس پیدا نکند.

-  همیشه دماسنج را پیش و پس از استفاده با آب داغ و صابون بشویید.

HealthDay 

کد خبر 306068

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha