سه‌شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۷
۰ نفر

همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی با تأکید اینکه استفاده از مواد غذایی فرا ویژه باید در برنامه غذایی افزایش داده شود، گفت: «غذاهای خاص و نوشیدنی‌هایی که اثرات مفیدی را در سلامت انسان بروز می‌دهند جزو مواد غذایی فرا ویژه محسوب می‌شوند. سویا هم یکی از مواد غذایی فرا ویژه است که در گروه حبوبات قرار می‌گیرد و ارزش پروتئینی بسیار بالایی دارد.»

مصرف زیاد سویا می‌تواند سرطان‌زا باشد

دکتر لیلا آزاد بخت دراین‌باره گفت: «این خوراکی حاوی، فیبر، ریبوفلاوین‌ها، چربی‌های مطلوب و آنتی‌اکسیدان‌های مختلف است که می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر و حتی سرطان‌ها را کاهش دهد. شواهد بسیاری وجود دارد که نشان می‌دهد مصرف سویا با کاهش ابتلا به سرطان‌های مختلف مرتبط است.»

وی در ادامه افزود: «بااین‌حال نباید در مصرف این مواد غذایی فراویژه زیاده‌روی کرد زیرا نتایج برخی تحقیقات نشان می‌دهد مصرف بالای این خوراکی حتی می‌تواند با بروز برخی سرطان‌ها همراه باشد.»

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پایان گفت: «نکته بسیار مهم این است که تمام مواد غذایی اگر در حد متعادل مصرف شوند اثر مفیدی دارند و بر اساس نتایج مطالعات، مصرف 30 گرم سویا روزانه توصیه می‌شود.»

کد خبر 296293

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha