جمعه ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۵:۵۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: دسری ساده که سرو آن با بستنی فوق‌العاده می‌شود.

آشنایی با روش تهیه دسر سیب برشته

مواد لازم:

مخصوص قالبی به ابعاد ۲۲ در ۳۳ سانت

ده فنجان سیب، بدون پوست و هسته، خردشده

يك فنجان شکر سفید

يك قاشق سوپ‌خوری آرد سفید

يك قاشق چای‌خوری پودر دارچین

½ فنجان آب

يك فنجان جوی پرک

يك فنجان آرد

يك فنجان شکر قهوه‌ای، بسته‌بندی

¼ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر

¼ قاشق چای‌خوری جوش شیرین

½ فنجان کره‌، آب شده

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد) گرم نمائید.

برش‌های سیب را در ظرف مورد نظر بریزید. شکر سفید، يك قاشق سوپ‌خوری آرد و پودر دارچین را با هم مخلوط نمائید و روی سیب‌ها بپاشید. سپس آب را روی همه مواد بریزید.

جوی پرک، يك فنجان آرد، شکر قهوه‌ای، بیکینگ پودر، جوش‌شیرین و کره‌ی آب شده را با هم مخلوط کنید. روی مخلوط سیب و مواد دیگر که در ظرف آماده کرده بودید، بریزید.

به مدت ۴۵ دقیقه در فری که از قبل گرم نموده‌ايد با حرارت ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت( ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد) بپزید.

دسر سیب برشته

کالری : 316 | چربی : 8.6g | پروتئین : 2.4g | کربوهیدرات : 60.5g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 3.3g | شکر : | نمک : 98mg

زمان آماده‌سازی : 30 دقیقه | زمان پخت : 30 دقیقه | زمان کل : 80 دقیقه

http://www.cookingmagazine.ir

کد خبر 293667

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha