سه‌شنبه ۳ تیر ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۴
۰ نفر

همشهری آنلاین: مصرف روزانه‌ی فیله‌ی ماهی آزاد خطر سکته‌ی مغزی را به میزان ۲۰ درصد کاهش می‌دهد.

کاهش خطر سکته مغزی با مصرف ماهی آزاد

نتایج یک پژوهش چینی نشان می‌دهد که مصرف روزانه 20 گرم پروتئین خطر سکته‌ی قلبی عروقی را به میزان 20 درصد کاهش می‌دهد.

ماهی فقط برای حافظه مفید نیست. اخیراً محققان چینی به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف روزانه حداقل 20 گرم ماهی آزاد می‌تواند خطر سکته‌ی مغزی را به میزان 20 درصد کاهش دهد. افزودن 20 گرم به این میزان نیز خطر سکته را 26 درصد کاهش می‌دهد.

خب بدون شک مغز فرمانده بدن است و سلامت آن از اهمیت زیادی برخوردار است. برای همین لازم است به هر ترتیبی شده در جهت ارتقای سلامت آن بکوشیم.

محققان معتقدند ماهی آزاد سرشار از پروتئین است و پروتئین‌ها هم باعث کاهش فشارخون بالا می‌شوند.

خطر مشکلات عروقی و مغزی با افزایش مصرف مواد غذایی پروتئینی مانند ماهی در سرتاسر جهان کاهش خواهد یافت. البته حواستان باشد که در بین این مواد غذایی پروتئینی مصرف گوشت قرمز نباید بیش از اندازه باشد

پروتئین‌های خوب انتخاب کنید

محققان روی تأثیر 7 رژیم غذایی بر 254489 داوطلب بررسی‌هایی انجام دادند. به مدت 14 روز تیم تحقیقاتی روی وضعیت سلامت هر کدام از داوطلب‌ها بررسی کردند. نتیجه این شد افرادی که پروتئین بیشتری مصرف می‌کنند کمتر در معرض خطر سکته مغزی قرار می‌گیرند.

به عقیده دکتر زین فنگ، خطر مشکلات عروقی و مغزی با افزایش مصرف مواد غذایی پروتئینی مانند ماهی در سرتاسر جهان کاهش خواهد یافت. البته حواستان باشد که در بین این مواد غذایی پروتئینی مصرف گوشت قرمز نباید بیش از اندازه باشد چون

منبع: medisite

کد خبر 263617
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha