همشهری آنلاین – شهره فرجی: این کیک خوشمزه را با قهوه یا چای برای عصرانه و یا مناسبت‌های خاص تهیه کرده و میل کنید.

آشنایی با روش تهیه کیک شکلاتی لایه‌ای کلاسیک

کل زمان تهیه: 2 ساعت

مواد لازم برای 8 نفر:

کره بدون نمک: یک پیمانه به علاوه مقداری برای چرب کردن قالب‌ها

آرد: 2 پیمانه

شکر:‌یک نیم پیمانه

جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری

شکر قهوه‌ای: نصف پیمانه

پودر کاکائوی شیرین نشده: سه چهارم پیمانه

نمک: یک قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ بزرگ: 2 عدد

خامه ترش: نصف پیمانه

پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری

خامه شکلاتی: مقداری برای رویه

طرز تهیه:

• فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

• درون 2 قالب گرد 20 یا 22 سانتی‌متری کیک را با کره چرب کرده و درون آن‌ها کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی قرار دهید.

• درون کاسه بزرگی، آرد، شکر، پودر کاکائو، شکر قهوه‌ای، جوش شیرین و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.

• درون قابلمه کوچکی، کره را با یک پیمانه آب بجوشانید و مخلوط آرد را به آن اضافه کرده و با استفاده از همزن برقی آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را به صورت هر بار یک عدد به ظرف اضافه کرده و خوب هم بزنید. خامه ترش و وانیل را نیز به ظرف اضافه کرده و هم بزنید.

• مایه تهیه شده را به صورت یکنواخت بین دو قالب تهیه شده تقسیم کرده و آن‌ها را درون فر به مدت 45- 35 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان درون آن فرو کرده، تمیز بیرون آید، حرارت دهید.

• به مدت 20 دقیقه بگذارید کیک درون قالب‌ها کمی خنک شود سپس آن‌ها را از فر خارج کرده و از قالب بیرون‌ آورید و بر روی یک شبکه مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

• هر کدام از کیک‌ها را روی دیسی که از قبل آماده کرده‌اید منتقل نموده و روی آن‌ها را با خامه شکلاتی بپوشانید.

کیک شکلاتی لایه‌ای کلاسیک

http://www.realsimple.com

کد خبر 239934
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز