یکشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۷:۲۲
۰ نفر

همشهری آنلاین: کارشناسان تغذیه در برزیل در یک آزمایش جدید دریافته‌اند که مقدار ویتامین C و برخی دیگر از ریزمغذی‌ها در گوجه‌فرنگی‌هایی که به شکل ارگانیک پرورش داده می‌شوند بیشتر از انواعی است که به روش عادی پرورش می‌یابند.

گوجه فرنگی ارگانیک ویتامین C بیشتری دارد

به گزارش ایسنا، نتایج این آزمایشات نشان می‌دهد گوجه‌فرنگی‌هایی که به شکل ارگانیک پرورش می‌یابند هرچند اندازه کوچکتری دارند اما مقدار ویتامین C و هم چنین فنول گیاهی موجود در آنها بیشتر است.

فنول‌ها گروهی از ترکیباتی هستند که بعنوان آنتی اکسیدان‌ها عمل می‌کنند. این یافته خلاف نتایج یک مطالعه پیشین است که سپتامبر سال گذشته میلادی در مجله سالانه‌های طب داخلی منتشر شد.

در آن مطالعه که پس از بازبینی بیش از 200 آزمایش مختلف انجام شد کارشناسان نتیجه گرفتند که بین محتویات ویتامین مواد غذایی ارگانیک و مواد غذایی معمولی تفاوتی وجود ندارد. اما در ارزیابی دیگری که در سال 2011 میلادی در مجله «شیمی کشاورزی و مواد غذایی» منتشر شده بود تاکید شد که محصولات ارگانیک بیش از مواد غذایی معمولی حاوی ویتامین C و فنول‌ها هستند و ذخیره پروتئینی کمتری نیز دارند.

شرح این آزمایشات در مجله تخصصی پلوس وان منتشر شده است.

کد خبر 202822
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز