سه‌شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۷:۵۱
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: استفاده از سس سیب در این نان، باعث مرطوب شدن آن شده است.

مواد لازم:

توت‌فرنگی به قطعات ریز درآمده: 2 پیمانه

شکر: یک پیمانه

آرد: یک و نیم پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: نصف قاشق چای‌خوری

دارچین: نصف قاشق چای‌خوری

نمک: یک چهرم قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ بزرگ: 2 عدد

مارگارین: یک چهارم پیمانه

*سس سیب: یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

• فر را از قبل روی ی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

• توت‌فرنگی‌ها را درون کاسه‌ای ریخته و نصف پیمانه شکر روی آن بپاشید.

• درون کاسه‌ای بزرگ، مابقی شکر،‌ آرد، بیکینگ پودر،‌ جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.

• درون کاسه‌ای متوسط، تخم‌مرغ‌ها را قبل از این که مارگارین و سس سیب را به آن اضافه کنید خوب هم زده تا کف کنند. قطعات توت‌فرنگی را نیز به مخلوط اضافه کنید.

• هر دو مخلوط را خوب با هم مخلوط کرده تا مواد خشک آن نیز مرطوب شوند.

• مایه آماده شده را درون ظرف مخصوص فر که از پیش آماده کرده‌اید بریزید و آن را به مدت 55- 45 دقیقه یا تا زمانی که یک خلال دندان درون آن فرو کرده و تمیز بیرون بیاید و رویه نان نیزطلایی شود حرارت دهید.

• نان را از فر خارج کرده و قبل از این که از درون ظرف مخصوص فر آن را بیرون آورید بگذارید به مدت 10- 5 دقیقه درون همان ظرفی که هست بماند تا کمی خنک شود.

*طرز تهیه سس سیب:

تعدادی سیب ترش بردارید. پوست و تخم آن‌ها را بگیرید. سپس آن‌ها را قاچ زده و بشویید. سیب‌ها را داخل ظرفی قرار داده و ظرف را روی حرارت بگذارید. سیب‌ها را پشت و رو نکنید تا اینکه کاملاً بپزند. حالا سیب‌ها آماده است. با پشت قاشق، سیب‌های پخته را له کنید، سپس بگذارید کاملاً سرد شوند. برای مزه‌دار کردن سیب‌ها به آنها شکر اضافه نمایید.

نان توت فرنگی

http://gotnomilk.wordpress.com

کد خبر 184946
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز