همشهری آنلاین: کارشناس مسئول بیماری‌های مرکز بهداشت استان یزد گفت: گوشت را قبل از خرد کردن 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

دکتر علیرضا پورمازار ضمن بیان این مطلب گفت: با توجه به ورود دام قاچاق به کشور، هرساله شاهد ابتلا به تب کریمه کنگو در کشور هستیم بنابراین مردم برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری باید مسائل بهداشتی را رعایت کنند.

دکتر پورمازار به مردم توصیه کرد: هموطنان در خرید گوشت دقت داشته باشند و گوشتی را خریداری کنند که مورد تایید دامپزشکی و دارای مهر بهداشتی باشد. همچنین گوشت را قبل از خرد کردن و گذاشتن داخل فریزر، 24 ساعت در یخچال نگهداری کنند.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: شهروندان از خرید گوشت قاچاق خودداری کرده و گوشت را از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند.

کارشناس مسئول بیماریهای مرکز بهداشت استان یزد گفت: دامداران و قصابان مسائل بهداشتی را رعایت کرده و از دستکش، لباس مخصوص، عینک و لوازم بهداشتی استفاده کنند.

خانم‌های خانه‌دار نیز زمان خرد کردن گوشت و جگر حتما از دستکش استفاده کنند.

کد خبر 174588
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز