همشهری آنلاین: شاه روباه با دمی بسیار بلند و پرپشت و داشتن موهای انبوه به طول 40 تا 50 سانتیمتر جثه کوچک و زیبایی دارد و به دلیل گوشه گیر بودن بیشتر در شب‌ها شکار می‌کند.

شاه روباه

عمر متوسط این حیوان چهار تا پنج سال است و در اواسط زمستان جفت‌گیری می‌کند.

شاه روباه حیوانی نادر و رو به انقراض بوده و به تعداد محدود فقط در بخش‌هایی از خاورمیانه از جمله ایران و افغانستان وجود دارد و با کشف رد پا و سرگین این جانور احتمال زیست حدود 10 قلاده از آن در منطقه بیرک سراوان وجود دارد.

وجود غارهای زیاد و سخت‌گذر بودن منطقه بیرک شرایط مناسبی برای زیست این جانور ایجاد کرده است.

در این منطقه حفاظت شده که 73 هزار هکتار وسعت دارد حیوانات دیگری نظیر پلنگ، خرس سیاه، سمور صخره‌ای کل، قوچ، بز و گرگ نیز وجود دارند.

کد خبر 168420

برچسب‌ها