دوشنبه ۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۷:۵۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: متخصصان علوم تغذیه مصرف زردآلو را به دلیل ویتامین A موجود در آن و نقش آن در سلامت چشم توصیه می‌کنند.

زردالو

به گزارش ایسنا،‌ ویتامین A موجود در این میوه برای افزایش دید چشم بهترین خوراکی پیشنهادی است.

ویتامین A که یک آنتی‌اکسیدان قوی است، از آسیب رساندن رادیکال‌های آزاد به سلول‌ها و بافت‌های بدن جلوگیری می‌کند.

به گفته پزشکان، تاثیر رادیکال‌های آزاد ممکن است باعث شود که فرد دچار بیماری آب مروارید و دیگر بیماری‌های چشمی شود.

متخصصان تغذیه معتقدند: افرادی که میزان بالایی از ویتامین A را دریافت کنند کمتر در خطر ابتلا به بیماری آب مروارید هستند.

از دیگر فواید زردآلو فیبر موجود در آن است که مانع از بروز یبوست در افراد می‌شود.

به گزارش پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، بتاکاروتن موجود در این میوه، آن را به ماده خوراکی مفیدی برای سلامت قلب تبدیل کرده است.

کد خبر 158005
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز