همشهری آنلاین: یک فوق تخصص تغذیه گفت: تخمه کدو تنبل مغذی و سرشار از انرژی است.

تخم کدو

دکتر کیومرث دانشور در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار داشت: این تخمه‌های کوچک حاوی میزان زیادی منیزیم، فیتواسترول و روی است که برای حفظ سلامت بدن ضروری‌اند.

دکتر دانشور در ادامه تصریح کرد: تخمه‌ کدو می‌تواند منبعی برای تامین روی برای بدن باشد که این ماده‌ی معدنی باعث تولید گلبول‌های سفید می‌شود و با عفونت‌ها مقابله می‌کند.

وی تاکید کرد: بهتر است تخمه کدوهای تازه را مصرف کنید زیرا هم سالم‌تر از تخمه‌های صنعتی هستند و هم ارزان‌تر تمام می‌شود.

دکتر دانشور در خاتمه اظهار داشت: با خوردن 100 گرم تخمه کدو نیمی از نیاز روزانه بدن به منگنز، منیزیم و فسفر تأمین می‌شود و می‌تواند برای سالمندانی که در معرض پوکی استخوان قرار دارند آجیل مناسبی باشد.

کد خبر 156797

برچسب‌ها