چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۳
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این دسر سرشار از ویتامین A و C را بر روی ماست یخ زده ترجیحا وانیلی بریزید و میل کنید.

کمپوت زردالو با عسل

مواد لازم:

آب: یک و نیم پیمانه

شکر: یک سوم پیمانه

عسل: دو قاشق غذاخوری

پوست پرتقال: دو رشته نازک

چوب دارچین: یک عدد

زردالو: 6 عدد، هسته آن جدا شده و به دو نیم تقسیم شود.

آب لیموی تازه:‌ یک تا دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• 5 ماده اول را درون قابلمه بزرگی ریخته و آن را روی حرارت کم قرار داده و بگذارید تا مقدار حجم آن‌ها تا نصف برسد.
(20- 15 دقیقه).

• زردالوها را به مخلوط اضافه کرده و حدود سه دقیقه دیگر آن‌ها را حرارت دهید.

• ظرف را از روی حرارت برداشته و تا حد دمای اتاق، خنک کنید. (حدود یک ساعت)

• چوب دارچین را از درون مخلوط بیرون آورید.

• مخلوط را با آب‌لیمو طعم‌دار کنید.

کمپوت زردالو با عسل

www. recipes.health.com

کد خبر 136675
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز