چهارشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۱۱:۱۸
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: تربچه از جمله سبزی‌هایی است که هم ریشه و هم برگ آن دارای خواص فراوانی است.

تربچه

تربچه گیاهی است یک ساله که ارتفاع ساقه آن تا یک متر می‌رسد . برگ ‌های آن پهن ، ناصاف ، کرک‌دار و با بریدگی‌های نامنظم است.

گل‌های آن به رنگ سفید، زرد روشن، آبی روشن و بنفش است که در انتهای شاخه ظاهر می‌شود.

برخی از خواص این گیاه عبارتند از:

• برگ و ریشه تربچه دارای مقدار فراوانی ویتامین C است.

• مقدار ویتامین C موجود در برگ‌های این سبزی، نسبت به ریشه آن پنج برابر بیشتر است.

• ریشه کروی و قرمز این سبزی همچنین دارای مقادیر فراوانی پتاسیم، اسید فولیک و مس است.

• تربچه خاصیت ضد سرطان دارد و مدت مدیدی است که از این سبزی برای درمان اختلالات کبدی استفاده می‌شود.

• از تربچه برای دفع سنگ‌های کلیوی استفاده می‌شود و برای درمان نقرس و روماتیسم مفید است.

• اگر برگ آن همراه با غذا خورده شود کمک خوبی برای هضم غذا است. آب برگ تربچه برای تقویت چشم مفید است.[آشنایی با خواص برخی مواد غذایی مفید برای تقویت چشم]

• خوردن تخم تربچه، ترشح شیرمادر را زیاد می‌کند.

• تخم تربچه اشتهاآور است.

گل تربچه

www.everynutrient.com

 

کد خبر 134218
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز