یکشنبه ۸ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۵:۵۳
۰ نفر

همشهری آنلاین: نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد که اضافه کردن مقدار مناسب پسته به رژیم غذایی، خطر ابتلا به نارسایی‌های عروق کرونری و قلبی را کاهش می‌دهد.

پسته

 به گزارش ایسنا، پسته می‌تواند عروق سطح کلسترول بد را‌ تا حدود 12 درصد کاهش دهد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، به گفته دانشمندان این کاهش کلسترول به معنای کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های عروق کرونری در بدن و در نتیجه نارسایی‌های قلبی خواهد بود.

متخصصان تغذیه هم‌ چنین می‌گویند، پسته با کاهش روند جذب کربوهیدرات‌ها در بدن می‌تواند قند خون را پایین بیاورد.

به گفته متخصصان تغذیه، پسته حاوی مقدار زیادی پروتئین گیاهی، مواد نشاسته‌ای غنی و مواد معدنی‌ مهم مانند پتاسیم و منیزیم است که بسیاری از نیازهای بدن را تامین می‌کند.

علاوه‌ براین، پسته برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و مصرف آن برای باز کردن مجاری کبد توصیه می‌شود. وجود کلسیم و آهن در پسته نیز سبب شده که این نوع خشکبار نقش بسیار مهمی در استحکام‌ بخشیدن به استخوان‌ها و دندان‌ها و همچنین درمان بیماری‌هایی چون کم ‌خونی‌های ناشی از فقر آهن داشته باشد.

بنا براین گزارش، پسته برای افزایش حافظه و تقویت ذهن نیز مفید است.

کد خبر 129261
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز