همشهری آنلاین: رییس مرکز بهداشت شمال تهران گفت: «بیشترین علت مسمومیت غذایی، عدم رعایت نکات بهداشتی در زمان تولید تا محل مصرف است.»

سیاه زخم

  دکتر هویدا با بیان اینکه موادغذایی به دو شکل اولیه و ثانویه آلوده می‌شوند، تاکید کرد: «مشکل اولیه زمانی رخ می‌دهد که موادغذایی مثل شیر یا گوشت از همان ابتدا آلوده باشد. به طور مثال آلودگی گوشت گوسفند به سیاه زخم‌.»

وی با بیان اینکه این نوع آلودگی کمتر مشاهده می‌شود، افزود: «آلودگی ثانویه بیشترین میزان آلودگی موادغذایی را شامل می‌شود و در مراحل تهیه تا مصرف غذا رخ می‌دهد.»

دکتر هویدا برای پیشگیری از ورود این آلودگی‌ها رعایت سه اصل را ضروری دانست:


1- بهداشت فردی و کنترل سلامت افراد موثر از تولید غذا.

2- بهداشت محیط از کارخانه تا خانه باید بهداشتی باشد.

3- موادغذایی را در تمام مراحل تولید تا مصرف مراقب باشیم که آلوده نشود.

کد خبر 120394

برچسب‌ها