یکشنبه ۱۶ آبان ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۷
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: بهترین نوع گریپ‌فروت برای تهیه این دسر خوشرنگ و خوشمزه، نوع تو سرخ آن است.

دسر مرکبات با عسل و نعنا

زمان تهیه: 10 دقیقه

مواد لازم:

گریپ فروت: یک عدد

پرتقال: یک عدد

عسل: یک قاشق سوپ‌خوری

نعنا: چند شاخه کوچک

طرز تهیه:

• ابتدا یک پرتقال و یک گریپ فروت را خوب شسته و پوست و بخش سفید نازک روی آن‌‌ها را جدا کنید.

• پرتقال و گریپ فروت را به صورت حلقه‌های باریک، برش دهید.

• حلقه‌های بریده شده را درون یک بشقاب قرار داده، روی آن‌ها عسل بریزید و با شاخه‌های نعنا آن‌ها را تزیین کنید.

کد خبر 120134
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز