چهارشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۲:۵۳
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: مواد اولیه این آبنبات خوشمزه، معمولا در هر خانه‌ای پیدا می‌شود.

مواد لازم:

شکر: یک کیلو

روغن: 100 گرم

آب: یک فنجان

زعفران: مقدار دلخواه

طرز تهیه:

• ابتدا شکر را در قابلمه‌ای بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید.

• شکر را آنقدر حرارت دهید تا آب آن تقریبا تمام شود و به صورت خمیر درآید.

• سپس زعفران را به آن اضافه کنید و با قاشق از مواد برداشته و بر روی سینی که قبلا چرب شده، ریخته و کمی حرارت دهید تا خود را جمع کنند و به حالت آبنبات قیچی درآیند.[کشف تازه‌ترین فواید زعفران از سوی محققان ایرانی]

کد خبر 102689

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز