دوشنبه ۱۴ دی ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۵
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: با استفاده از سبزی‌جات و میوه‌جات اشکال زیبا و متنوعی را مانند غنچه گل رز، می‌توانید درست کنید

طرز تهیه:

• مطابق شکل، برای تهیه پنج کاسبرگ،
 قسمت بالا و پایین خیار را به شکلی 
  ببرید که بتوان شلغم و لبو را در آن جای داد.

 

 

 

• برای تهیه کاسبرگ، برش‌های خیار باید
مطابق شکل مقابل باشد .

مرحله بعد،‌ فرو بردن خیار در آب سرد است.

 

 

• پس از آنکه خیار را به مدت یک ساعت
در آب سرد فرو بردید مانند شکل مقابل
 برگ‌های آن از هم باز می‌شود.

 

 


 
• لایه بیرونی شلغم را  پوست کنید و
دور بریزید و با استفاده از یک پوست کن
 40 سانتی‌متر از شلغم را برش دهید.

 

• برای تهیه گل رز، لایه شلغم را به دور خود بپیچانید.
 برای اینکار لایه‌های میانی را محکم‌تر و لایه‌های بیرونی
 را شل‌تر بپیچانید.

همین مراحل را بر روی لبو نیز انجام دهید. تهیه گل رز را
ابتدا با شلغم شروع کنید،  سپس با لبو، چرا که با لبو
 انگشتان شما رنگی می‌شوند و به هنگام تماس با
شلغم، شلغم رنگی می‌شود.

 

• شلغم و لبو را درون کاسبرگ تهیه شده از خیار قرار دهید
 سپس با استفاده از خلال دندان آن را از دو طرف،
‌مطابق شکل ثابت کنید.

 

 

• اضافات خلال دندان را با قیچی بچینید.

 

 

 

• اگر میخواهید لبه‌های رز شلغم شما صورتی رنگ
باشد خیلی آرام، لایه‌های لبو را روی لبه‌های شلغم
بمالید.

 

 

 

• از کلم به عنوان پایه استفاده کنید و در اطراف آن
برگ‌های سیکاس را فرو کنید.

با استفاده از خلال دندان، ‌رزها را درون کلم با
هماهنگی رنگ، مطابق شکل فرو برید.

• این کار تزئینی هم برای وسط میز ناهارخوری
و هم برای زدن روی دیوار مناسب است.

اگر روی کار،  ژلاتین اسپری کنید و روی آن را
بپوشانید و در یخچال قرار دهید برای چند روز
تازه خواهد ماند.

 

http://fruits-vegetables-decoration.com/vegetables.htm

کد خبر 98390

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز