آشنایی با روش تهیه سوپ پیاز فرانسوی

تغذیه > آشپزخانه- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
سوپ پیاز را این بار به روش فرانسوی تهیه کنید.

زمان تهیه و پخت: 125 دقیقه

 مواد لازم برای 4 نفر:

کره یا مارگارین: 3 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: 7 عدد، هرکدام از وسط نصف شود و خلال شود.

نمک، 4/1 قاشق چای‌خوری

آب: 4 پیمانه

آب سبزی‌جات: حدود 2 پیمانه

پودر آویشن: 4/1 قاشق چای‌خوری

نان فرانسوی: 4 برش به ضخامت 5/1 سانتیمتر

پنیر رنده شده پیتزا: 100 گرم

طرز تهیه:

1- در یک تابه 30 سانتی‌متری، کره را روی حرارت متوسط ذوب کنید.

2- نمک و پیازها را درون آن بریزید و حدود 45 دقیقه یا تا زمانی که کاراملی رنگ شوند آن‌ها را تفت دهید سپس حرارت را کم کرده، هر چند وقت یک بار آن‌ها را هم بزنید و تا 15 دقیقه دیگر، یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شوند آن‌ها را حرارت دهید.

3- نصف پیمانه آب روی پیازها بریزید و آن‌ها را هم زنید سپس پیازها را همراه آب مخلوط شده به درون یک قابلمه منتقل کنید.

4- آب سبزی‌جات، پودر آویشن و مابقی آب را به قابلمه اضافه کنید و آن‌ها را روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشند سپس درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که پیازها خیلی نرم شوند آن‌ها را حرارت دهید.

5- در این میان، فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از پیش حرارت دهید و برش‌های نان را روی ورقه مخصوص پخت قرار دهید و به مدت 5 دقیقه آن‌ها را تست کنید.

6- سوپ را درون 4 ظرف نسوز کوچک بریزید. نان‌های تست شده را روی آن‌ها قرار دهید و کمی آن‌ها را به سمت داخل فشار دهید و پنیر را روی آن‌ها بریزید و به مدت 12 تا 15 دقیقه آن‌ها را حرارت دهید تا قهوه‌ای رنگ شوند.

در همین زمینه:
سه شنبه 1 دی 1388 - 14:22:15
کد مطلب: 97912
نسخه چاپی
پربیننده ترین