جمعه 2 آبان 1393 | به روز شده: 30 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
چهارشنبه 18 آذر 1388 - 21:24:54 | کد مطلب: 96893 چاپ

آشنایی با روش تهیه مربای هل و هویج

تغذیه > شیرینی‌ها - همشهری آنلاین - شهره فرجی:
اکثر افراد این مربای خوشمزه را دوست دارند بخصوص آنکه با عطر پوست لیمو و پرتقال معطر شده باشد

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

مقدار تهیه: 5 کیلوگرم

مواد لازم:

هویج : 500 گرم به صورت نوارهای 2 سانتی‌متری برش خورده باشد

لیمو: 3عدد، پوست رنده شده 2 عدد ازآن‌ها و آب هر سه آن‌ها

آب و پوست رنده شده یک عدد پرتقال

دانه هل: یک قاشق غذاخوری ( برای بدست آوردن دانه هل
پوست سبز هل را به دو نیم تقسیم کنید و دانه های آن را درآورید)

شکر: یک کیلوگرم

پکتین مایع: 125 گرم

• نکته: پکتین مایع همان ژله گیاهی است.

طرز تهیه:

1- برای تست نهایی درجه پخت مربا، یک عدد نعلبکی را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

2- 4 – 3 ظرف مخصوص مربا را با صابون و آب گرم استریلیزه کنید و تا زمانی که مربا آماده می‌شود آن‌ها را به صورت سروته درون فر با دمای 140 درجه سانتی‌گراد حرارت دهید.

3- هویج‌ها را در یک قابلمه  آب‌جوش به مدت 15- 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید سپس آن‌ها را از آب درآورید.

4- در ظرفی، هویج، پوست و آب مرکبات و دانه‌های هل را بریزید و شکر را به آن‌ها اضافه کنید و آن را روی حرارت کم قرار دهید و و بگذارید شکر آن‌حل شود.

5- پس از آن حرارت را زیاد کنید و تا 5 دقیقه آن‌ها را بجوشانید.

6- پکتین را اضافه کنید و بگذارید مخلوط تا دو دقیقه دیگر بجوشد.

7- برای اینکه ببینید مربا آماده است یا نه،  به اندازه یک قاشق مرباخوری از مربا را درون نعلبکی خنک شده مخصوص تست بریزید و آن را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربا آماده است و اگر نشد نیاز به زمان بیشتری برای پخت دارد.

8- وقتی مربا پخته شد، 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود سپس آن را خوب هم بزنید.

9- سپس آن‌ها را در ظرف‌های مخصوص مربا که اکنون داغ شده بریزید و روی آن‌ها برچسب بزنید.

10- اگر مرباها در ظرف‌های کاملا استریلیزه شده ریخته شوند و همچنین در جای خشک و خنک قرار گرفته باشند تا مدت 3 ماه قابل نگهداری هستند.

http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/603898

انتخاب سردبیر

تشییع پیکر۲شهید گمنام در شهرک رضویه تهران

همشهری آنلاین: دو شهیدگمنام دوران دفاع مقدس صبح امروز در مراسمی با شکوه بر دستان مردم شهید پرور تهران تشییع شد.

آمریکا از داعش حمایت می‌کند/تلاش فراون آمریکا برای نابودی محور مقاومت

همشهری آنلاین: معاون رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ایران، دولت آمریکا را حامی تسلیحاتی گروه تروریستی داعش توصیف کرد و گفت ائتلاف علیه گروه تروریستی داعش دروغی بزرگ است که هدف آن، ضربه زدن به محور مقاومت در منطقه است.

تشییع پیکر ۶۱ شهید گمنام در دهه اول محرم/دستگاه‌ها برای ساخت باغ موزه‌های دفاع مقدس بسیج شوند

همشهری آنلاین: رئیس کمیته جستجوی مفقودین نیروهای مسلح در مشهد مقدس با اشاره به اینکه ۶۱ شهید گمنام در دهه اول محرم در کشور تشییع می‌شوند گفت:تمامی دستگاه‌ها برای ساخت باغ موزه‌های دفاع مقدس بسیج شوند.

سیامند رحمان و صادق زاده طلای وزنه برداری را گرفتند و رضی و پورمیرزایی به نقره رسیدند

همشهری آنلاین: سیامند رحمان در دسته ۱۰۷+ و صادق زاده در دسته ۱۰۷ کیلوگرم به مدال طلای بازی‌های پاراآسیایی دست یافتند و رضی نشان نقره دسته ۹۷ کیلوگرم و پورمیرزایی نقره دسته ۱۰۷+ را از آن خود کردند.

جوکار و حسینی مدال زرین پرتاب نیزه و دیسک، و بازرگان برنز پرتاب دیسک را گرفت

همشهری آنلاین: عبدالرضا جوکار مدال طلای پرتاب نیزه را به دست آورد، سسید مهران حسینی و سولماز بازرگان هم مدال های طلا و برنز پرتاب دیسک را کسب کردند.

عسگری و الهی طلا و نقره دوی ۸۰۰ متر و حیدری و ناصری پوران طلا و نقره پرتاب دیسک را گرفتند.

همشهری آنلاین: حسن عسگری و علی الهی به مدال طلا و نقره در ماده دوی ۸۰۰ متر دست یافتند. مسعود حیدری طلا و فالح ناصری پوران هم نقره پرتاب دیسک را از آن خود کردند.

جودوی نابینایان و کم بینایان قهرمان بخش تیمی شد

همشهری آنلاین: تیم ملی جودوی نابینایان و کم بینایان به مدال طلای بخش تیمی اینچئون دست یافت.

تیم ملی گلبال مردان و زنان ایران صاحب نشان های طلا و نقره شدند

همشهری آنلاین: تیم گلبال مردان با شکست چین و تیم بانوان با شکست مقابل بانوان چین قهرمان و نایب قهرمان شدند.

چهار مدال طلا و یک برنز حاصل کار کمانداران ایران

همشهری آنلاین: تیم ملی تیراندازی با کمان ایران صاحب چهار نشان طلا، یک نشان نقره و دو عنوان چهارمی شد.

تیمی ملی دو و میدانی ۳ طلا، ۳ نقره و ۲ برنز دیگر کسب کرد

همشهری آنلاین: تیم دو و میدانی کشورمان به هشت مدال دیگر در مواد پرتابی و دوی ۴۰۰ متر دست یافت.

عکس روز: ماهی‌تابه غول‌آسا

همشهری آنلاین: یک فرد در روز پنجشنبه ۲۳ اکتبر (اول آبان)‌ ۲۰۱۴ از چیدمان یک ماهی‌تابه غول‌آسای ۲۴ متری با نام «ما در اینجا داریم سرح می‌شویم» در ساحل تاماراما در سیدنی استرالیا بالا می‌رود که بوسیله هنرمند استرالیایی، آندرو هانکین، ساخته شده است.

سمپوزیوم منطقه‌ای جاده ابریشم برگزار شد

همشهری‌آنلاین: دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران در سمپوزیوم منطقه‌ای ایران و جاده ابریشم بر راه‌های عملیاتی کردن همگرایی فرهنگی در چارچوب برنامه جاده ابریشم تأکید کرد.

جمع‌آوری شبکه‌های هوایی توزیع برق در دستور کار قرار دارد

همشهری‌آنلاین: پست‌های برق در محل‌هایی که روی گسل واقع شده‌اند، به صورت کیوسک طراحی می‌شوند.

این حمام‌ها خانوادگی است!

ندا حبیب‌اله: در فرهنگ ایرانی و تا پیش از دوره معاصر، حمام فقط جایگاه‌ شست‌وشو نبود، بلکه از آن فراتر، یک مکان ارتباطی برای دیدار مردم و کسب اخبار و پرس و جو از احوال یکدیگر بود.

انتشار کتاب تازه‌ای از مرتضی احمدی

همشهری‌آنلاین: مرتضی احمدی، دوبلور پیش‌کسوت که پیش از این کتاب‌هایی درباره فرهنگ و‌آداب تهران قدیم منتشر کرده بود، تازه‌ترین کتاب خود با عنوان«پیش‌پرده و پیش‌پرده‌خوانی» را از سوی انتشارات ققنوس روانه بازار نشر کرد.