آشنایی با روش تهیه مربای هل و هویج

تغذیه > شیرینی‌ها- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
اکثر افراد این مربای خوشمزه را دوست دارند بخصوص آنکه با عطر پوست لیمو و پرتقال معطر شده باشد

زمان تهیه: 20 دقیقه

زمان پخت: 30 دقیقه

مقدار تهیه: 5 کیلوگرم

مواد لازم:

هویج : 500 گرم به صورت نوارهای 2 سانتی‌متری برش خورده باشد

لیمو: 3عدد، پوست رنده شده 2 عدد ازآن‌ها و آب هر سه آن‌ها

آب و پوست رنده شده یک عدد پرتقال

دانه هل: یک قاشق غذاخوری ( برای بدست آوردن دانه هل
پوست سبز هل را به دو نیم تقسیم کنید و دانه های آن را درآورید)

شکر: یک کیلوگرم

پکتین مایع: 125 گرم

• نکته: پکتین مایع همان ژله گیاهی است.

طرز تهیه:

1- برای تست نهایی درجه پخت مربا، یک عدد نعلبکی را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

2- 4 – 3 ظرف مخصوص مربا را با صابون و آب گرم استریلیزه کنید و تا زمانی که مربا آماده می‌شود آن‌ها را به صورت سروته درون فر با دمای 140 درجه سانتی‌گراد حرارت دهید.

3- هویج‌ها را در یک قابلمه  آب‌جوش به مدت 15- 10 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید سپس آن‌ها را از آب درآورید.

4- در ظرفی، هویج، پوست و آب مرکبات و دانه‌های هل را بریزید و شکر را به آن‌ها اضافه کنید و آن را روی حرارت کم قرار دهید و و بگذارید شکر آن‌حل شود.

5- پس از آن حرارت را زیاد کنید و تا 5 دقیقه آن‌ها را بجوشانید.

6- پکتین را اضافه کنید و بگذارید مخلوط تا دو دقیقه دیگر بجوشد.

7- برای اینکه ببینید مربا آماده است یا نه،  به اندازه یک قاشق مرباخوری از مربا را درون نعلبکی خنک شده مخصوص تست بریزید و آن را سرازیر کنید اگر به سختی روان شد مربا آماده است و اگر نشد نیاز به زمان بیشتری برای پخت دارد.

8- وقتی مربا پخته شد، 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود سپس آن را خوب هم بزنید.

9- سپس آن‌ها را در ظرف‌های مخصوص مربا که اکنون داغ شده بریزید و روی آن‌ها برچسب بزنید.

10- اگر مرباها در ظرف‌های کاملا استریلیزه شده ریخته شوند و همچنین در جای خشک و خنک قرار گرفته باشند تا مدت 3 ماه قابل نگهداری هستند.

http://uktv.co.uk/food/recipe/aid/603898

چهارشنبه 18 آذر 1388 - 22:24:54
کد مطلب: 96893
نسخه چاپی
پربیننده ترین