چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۸۸ - ۰۵:۱۰
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این بار سوپ را به روش چینی‌ها تهیه کرده و برای خوش‌طعم‌تر شدن آن از کمی پودر زنجبیل استفاده‌کنید.

آشپزی

سیب زمینی / 3 عدد مکعبی خرد شده

هویج / سه عدد خرد شده

کرفس / سه شاخه خرد شده

شلغم کوچک / یک عدد خرد شده

پیاز / یک عدد متوسط

گوجه فرنگی / یک عدد خرد شده

سیر / 5 حبه خرد شده

نمک / به مقدار لازم

فلفل / به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- سیب زمینی، هویج، کرفس، شلغم، پیاز، سیر و گوجه فرنگی را در یک قابلمه بزرگ بریزید.

2- مقداری آب (تا حدی که روی مواد را بگیرد) در قابلمه بریزید.

3- بگذارید محتوای درون قابلمه بجوشد.

4- حرارت را کم کرده و تا یک ساعت بگذارید بپزند.

5- نمک و فلفل را به مقدار لازم به محتوای ظرف اضافه کنید.

6- تا 30 دقیقه دیگر نیز بگذارید بجوشند.

نکته

برای اینکه این سوپ به طعم سوپ چینی نزدیک‌تر باشد، می‌توانید مقداری پودر زنجبیل به سوپ اضافه کنید.

کد خبر 95706

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز