آشنایی با روش تهیه سوپ تره فرنگی

تغذیه > غذای اصلی- همشهری آنلاین - شهره فرجی:
این سوپ سرشار از ویتامین C است، بهتر است برای پیشگیری از سرماخوردگی آن را میل کنید.

مواد لازم:

تره فرنگی / 4 عدد شسته و خرد شده

روغن زیتون / 4 قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ / یک عدد کاملا ریز شده

سیر / سه حبه، ریز شده

گوجه فرنگی / یک عدد، خرد شده

کرفس / 4 شاخه، کاملا ریز شده

هویج / 4 عدد، خرد شده

آب / 8 پیمانه

جعفری / 2 پیمانه ، خرد شده

نمک / یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

1- در یک قابلمه، آب را جوش آورده، تره فرنگی را درون آن بریزید و تا 20 دقیقه بگذارید بپزد.

2- به محتوای قابلمه، پیاز، سیر، گوجه فرنگی، کرفس، هویج و جعفری را اضافه کنید.

3-  محتوای ظرف را دوباره جوش آورید، سپس حرارت را کم کرده، بگذارید تا یک ساعت بپزند.

4- به مواد داخل ظرف، نمک و روغن زیتون را اضافه کنید.

5- مخلوط را هم زنید تا بهتر ترکیب شوند سپس درب ظرف را بگذارید و تا 30 دقیقه دیگر نیز آن‌ها را بپزید.

6- سوپ تره فرنگی را تا سرد نشده میل کنید.

 

در همین زمینه:
شنبه 30 آبان 1388 - 19:41:19
کد مطلب: 95699
نسخه چاپی