همشهری آنلاین - شهره فرجی: این شیرینی خوشمزه را که با بادام و زردالو همراه است، حتما تهیه کنید و همراه با خانواده میل کنید.

دسر

مواد لازم:

شکر قهوه‌ای / 60 گرم

کره بدون نمک در دمای اتاق / 120 گرم

آرد گندم / 80 گرم

آرد کم گلوتن / 80 گرم

مواد رویه:

مربای زردالو / به مقدار لازم

کره بدون نمک ذوب شده / 60 گرم

بادام خرد شده / 100 گرم

شکر قهوه‌ای / 30 گرم

شیر / 2 قاشق غذاخوری

 طرز تهیه:

1- فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد از پیش گرم کنید.

2- کره و شکر را با هم آنقدر هم زنید تا رنگ آن روشن شود و کف کند.

3- آرد کم گلوتن و آرد گندم را با هم الک کنید،  سپس مخلوط کره را به آن اضافه کنید تا مایه نرمی بدست آید.

4- مایه را روی سطح آردی قرار دهید و آن را به شکل چهارگوش درآورید و تا یک ساعت آن را در جای خنکی قرار دهید.

5- مایه را به سطح کارتان منتقل کنید و آن را به ضخامت 3 میلی‌متر درآورید.

6- به مدت 20 دقیقه مایه را در فر حرارت دهید.

7- شیرینی را از فر خارج کنید.

8- روی آن‌ مربای زردالو بریزید و به کنار بگذارید.

9- باقی‌مانده مواد رویه را با هم مخلوط کنید و روی شیرینی پخش کنید.

10- 15 الی 20 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شود آن‌ را در فرحرارت دهید.

11- شیرینی را از فر خارج کرده، بگذارید کاملا خنک شود، سپس آن را به صورت نوار برش دهید.

کد خبر 94878
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز