آشنایی با روش تهیه حلوای هویج

تغذیه > شیرینی‌ها- همشهری آنلاین:
این حلوای سنتی با هل و بادام و پسته‌ای که دارد، واقعا عطر و طعم خاصی دارد.

مواد لازم:

هویج / 500 گرم
روغن / 60 گرم
هل کوبیده / نصف قاشق چایخوری
شکر / 375 گرم یا 5/1 پیمانه
آب داغ / نصف پیمانه
خامه / یک پیمانه
شیر خشک / 4 قاشق غذاخوری
مغز پسته یا بادام خرد شده / 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1- هویج‌ها را شسته، پوست آن‌ها را بگیرید و آن‌ها را خوب رنده کنید.

2-   در یک تابه، روغن بریزید و هویج‌ها را درون آن بریزید وآن را روی شعله متوسط،  بدون درپوش قرار داده، بگذارید تقریبا بپزند و در این حین،  مرتب آنها را هم بزنید و قبل از اینکه کاملا پخته شوند، شعله را روی کمترین حالت قرار داده، بگذارید آب آن‌ها  کاملا تبخیر شود و خوب بپزند.

3- با آب و شکر، شربتی تهیه کنید و روی هویج‌ها بریزید و شیر خشک را نیز به آن اضافه کنید، سپس تابه را روی شعله متوسط بگذارید و مرتب آن را هم زنید و آنقدر این کار را ادامه دهید تا مخلوط کاملا ضخیمی بدست آید.

4- هل را به مخلوط فوق اضافه کنید.

5- محتوای درون تابه را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با یک قاشق فلزی چرب شده، صاف کنید و بگذارید کاملا خنک شود.

6- روی حلوا را با پودر پسته یا بادام تزیین کنید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کرده، میل کنید.

دوشنبه 13 مهر 1388 - 17:05:00
کد مطلب: 91836
نسخه چاپی
پربیننده ترین