آشنایی با روش تهیه کیک پنیری

تغذیه > شیرینی‌ها- همشهری آنلاین:
شما می توانید در میهمانی‌های خود با کیک پنیری ساده ولی خوشمزه، از میهمانان پذیرایی کنید.

زمان تهیه : 20 دقیقه
به علاوه یک ساعت برای سرد شدن
برای 8 - 6 نفر

مواد لازم :

100 گرم                           بیسکویت دیجستیو
50 گرم                            شکر
50 گرم                            کره آب شده
500 گرم                          پنیر خامه‌ای پر چرب
100 گرم                          خاکه قند
یک قاشق چایخوری              وانیل

طرز تهیه:

1- با استفاده از یک مخلوط کن، شکر و بیسکویت را با هم مخلوط کنید، سپس کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید.

2- کاغذهای مخصوص کیک را درون قالب های خود قرار داده و با قاشق مخلوط بیسکویت را درون آن ها بریزید و سر آن ها را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید. سپس آن ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

3- در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک همزن یا یک قاشق چوبی، پنیر خامه ای خاکه قند و وانیل را خوب مخلوط کنید.

4- خامه را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید. مطمئن شوید هیچ حبابی در آن باقی نماند.

5- مخلوط خامه را روی بیسکویت سرد شده قرار دهید و سر آن را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید.

6- کیک پنیری را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

7- آن را از درون قالب درآورده و به قطعات مختلف برش دهید و میل کنید. 

در همین زمینه:
دوشنبه 16 شهریور 1388 - 10:22:59
کد مطلب: 89563
نسخه چاپی
پربیننده ترین