دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۳۸۷ - ۲۱:۲۰
۰ نفر

برای درست‌کردن خوراک سبزیجات، انواع و اقسام روش‌ها وجود دارد ولی ویژگی اصلی و مهم این خوراک، طعم و عطری است که به‌خاطر اضافه‌کردن زیره و تخم گشنیز پیدا می‌کند.

آشپزی

این خوراک در اصل مراکشی است و باتوجه به آنکه بسیار پرخاصیت و سالم است، خوردن آن به افرادی که به فکر سلامتی‌شان هستند، توصیه می‌شود.

  مواد لازم برای 4 نفر:

- روغن زیتون؛ نصف پیمانه
- پیاز؛ 2 عدد (هرکدام به 8 قسمت تقسیم شود)
- سیر؛ 3 حبه (له شود)
- پودر زیره؛ 2 قاشق چای‌خوری
- پودر تخم گشنیز؛ 2 قاشق چای‌خوری
- فلفل قرمز؛ کمی
- هویچ؛ 3 عدد (حلقه حلقه خرد شود)
- کدو سبز؛ یک عدد (حلقه حلقه خرد شود)
- سیب‌زمینی؛ 500 گرم (به قطعات متوسط خرد شود)
- آب 2 عدد لیموترش بزرگ یا چند عدد لیموترش کوچک
- آب مرغ؛ یک و یک‌چهارم پیمانه
- گشنیز خردشده؛ 2 قاشق سوپ‌خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

  روش تهیه:

1 – روغن زیتون را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی شعله متوسط اجاق‌گاز قرار دهید تا داغ شود، سپس پیاز را در روغن تفت دهید و پس از گذشت 3 دقیقه، سیر را هم اضافه کنید و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.

2 – سبزیجات خردشده را به پیاز و سیرداغ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا این سبزیجات هم کمی بپزند؛ سپس آب لیموترش و آب مرغ را افزوده و با نمک و فلفل سیاه و قرمز مزه‌دار کنید.در ظرف را بگذارید و سپس آن شعله متوسط را روی اجاق‌گاز بگذارید تا کم‌کم سبزیجات بپزند. برای این منظور معمولا نیم‌ساعت زمان لازم است.

3 – پس از اطمینان از پخت سبزیجات، در ظرف را بردارید و گشنیز خردشده را در قابلمه بریزید و مواد را خوب باهم مخلوط کرده و یک دقیقه دیگر حرارت دهید.

ارزش غذایی در هر پرس:

انرژی پروتیین کربورهیدرات قند چربی چربی اشباع شده
338  کیلوکالری         5گرم 29گرم 8گرم 23گرم 2گرم
کد خبر 54498

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز