سه شنبه 3 بهمن 1396 | به روز شده: 2 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
شنبه 11 اسفند 1386 - 07:06:31 | کد مطلب: 45494 چاپ

آشنایی با نکاتی درباره باکتری‌ها و غذاها

دانش > دانش - همشهری آنلاین:
بستری گرم و غذایی برای خوردن به باکتری‌ها بدهید، آنها به فوریت تکثیرشدن را آغاز خواهند کرد.

هنگامی که غذا پخته می‌شود و بیش از 2 ساعت به حال خود در درجه حرارت اتاق رها شود، باکتری‌های می‌توانند به سرعت درون آن تکثیر پیدا کنند.

مهم است که این مسئله را به یاد داشته باشید، زیرا اغلب این باکتری‌ها بویی تولید نمی‌کنند یا رنگ غذا را تغییر نمی‌دهند.

گرچه منجمد کردن غذا باکتری‌ها را نابود نمی‌کند، اما سرعت رشد آنها را کند می‌کند. هنگامی که غذا از حالت منجمد خارج می‌شود، دوباره به محلی عالی برای تکثیر غذا بدل می‌شود.

گذاشتن غذا در یخچال هم تا حدی رشد باکتری را کند می‌کند.

برای دور نگهداشتن باکتری‌ها از شریک‌شدن با شما در غذای‌تان، غذا را کاملا بپزید تا باکتری‌ها در این روند کشته شوند.

LiveScience,26 Feb., 2008