دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۹:۰۳
۰ نفر

اسفناج پلو با ادویه‌های معطر و بادام هندی، ازجمله پلوهای مخلوط خوشمزه کشور هندوستان است؛ به‌خصوص اینکه با گوشت پخته با طعم کاری سرو شود.

 مواد لازم برای 4 نفر:

- 2 قاشق سوپ‌خوری روغن آفتابگردان

- یک قاشق سوپ‌خوری کره

- یک عدد پیاز (ریز خرد شود)

- 2 حبه سیر (له شود)

- 3 عدد گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شود)

- 275 گرم یا یک و نیم پیمانه برنج

- یک قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز

- یک قاشق چای‌خوری پودر زیره

- 2 عدد هویج (درشت رنده شود)

- 3 پیمانه آب

- 175 گرم برگ ریز اسفناج (خوب شسته شود)

- 50 گرم یا نصف پیمانه بادام هندی خام

- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

نکته: اگر اسفناج‌های خریداری‌شده، برگ‌های درشت دارند، آنها را درشت خرد کنید.

طرز تهیه:

1 – قابلمه متوسطی آماده کرده و روغن و کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار دهید، سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و 6 تا 7 دقیقه حرارت دهید تا پیاز نرم شود. حالا سیر و گوجه‌فرنگی را افزوده و حدود 3 دقیقه دیگر حرارت دهید.

2 – برنجی که از 2 ساعت پیش خیس کرده بودید را داخل سبدی آبکشی کنید و به مواد فوق در قابلمه اضافه کنید. پودر تخم گشنیز و پودر زیره را نیز به برنج بیفزایید و این مخلوط برنجی را به مدت یک دقیقه، روی شعله اجاق‌گاز حرارت دهید.

پس از آن، هویج و آب را اضافه کرده و با کمی نمک و پودر فلفل سیاه مزه‌دار کنید. در قابمله را بگذارید و برنج را به مدت یک ساعت حرارت دهید. [هویج بخور فراموشی نگیری]

3 – پس از گذشت این مدت، برگ‌های اسفناج را به همراه بادام هندی روی برنج بریزید و دم‌کنی را روی در قابلمه قرار دهید و  نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا اسفناج نیز به همراه برنج بپزد.

4 – در پایان، هنگام کشیدن غذا، ابتدا مواد را با هم مخلوط کرده، سپس در دیس موردنظر بکشید.

کد خبر 43443

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز