سه شنبه 3 مهر 1397 | به روز شده: 8 دقیقه قبل

HAMSHAHRIONLINE

The online version of the Iranian daily Hamshahri
ISSN 1735-6393
شنبه 3 شهریور 1397 - 09:44:28 | کد مطلب: 414486 چاپ
محققان کانادایی توصیه می‌کنند؛

مصرف شیر در وعده صبحانه موجب کاهش قندخون می‌شود

زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:
نوشیدن شیر در وعده صبحانه بهترین راه تقویت انرژی موردنیاز بدن در طول روز است.

به گزارش خبرنگار مهر، مطالعه جدید محققان دانشگاه گلف کانادا نشان می دهد شیر دارای توانایی کاهش میزان گلوکز خون است.

«داگلاس گاف»، سرپرست تیم تحقیق، تاثیرات مصرف شیر حاوی میزان بالا پروتئین را در وعده صبحانه بر میزان گلوکز خون بررسی کردند و دریافتند مصرف شیر در وعده صبحانه موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود و لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر موجب کاهش غلظت گلوکز خون بعد از صرف ناهار می‌شود.

دکتر گاف در ادامه می‌افزاید: «بیماری‌های متابولیکی نظیر دیابت نوع۲ و چاقی در جهان در حال افزایش هستند. از این رو باید در تلاش برای توسعه شیوه‌های رژیم غذایی برای کاهش ریسک و مدیریت چاقی و دیابت بود.»

متخصصان تغذیه همواره بر اهمیت صرف یک صبحانه سالم تاکید می‌کنند و این مطالعه مصرف‌کنندگان را به گنجاندن شیر در رژیم غذایی روزانه‌شان و بخصوص در وعده صبحانه تشویق می‌کند.