همشهری آنلاین: بنابر اظهارات دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران، یک معتاد متجاهر حداقل در طول ۵ تا ۱۰ سال سبک زندگی خود را از حالت عادی به حالت تجاهر تغییر می‌دهد.

معتادان متجاهر

به گزارش ایسنا، دکتر محمد علی اسدی اظهار کرد: یک فرد معتاد یک شبه درگیر مواد مخدر نشده است، بر همین اساس با اقدامات کوتاه مدت نمی‌توان بیماری اعتیاد را از او دور کرد.

اسدی با اشاره به جمعیت ۱۹ میلیون حاشیه نشین در کشور، گفت: نیروی انتظامی بر اساس آخرین پروتکل‌های خود باید حدود ۱۵ هزار معتاد متجاهر را مورد پوشش‌های جمع آوری و درمان قرار دهد.

وی همچنین در ادامه افزود: بسیاری از کارتن خواب‌های سطح شهر قبل از درمان اعتیاد باید مورد رسیدگی‌های روحی و روانی و جسمی قرار بگیرند.

دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران اظهار کرد: افراد معتادی که به هیچ عنوان اقدام به ترک اعتیاد نمی‌کنند و رغبتی به این کار ندارند در قالب مراکز ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر جمع آوری شده و تحت درمان قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به تعریف مراکز ماده ۱۵ ترک اعتیاد در کشور، عنوان کرد: بر اساس قانون افراد مختلفی که به شیوه‌های گوناگون با آسیب‌های ناشی از مصرف مواد مخدر درگیر هستند می‌توانند به صورت داوطلبانه به مراکز ماده ۱۵ ترک اعتیاد مراجعه کرده و تحت درمان قرار بگیرد.

اسدی با بیان این که اعتیاد یک سبک زندگی است، خاطر نشان کرد: یک فرد معتاد یک شبه درگیر مواد مخدر نشده است، بر همین اساس با اقدامات کوتاه مدت نمی‌توان بیماری اعتیاد را از او دور کرد.

وی اضافه کرد: یک معتاد متجاهر حداقل در طول ۵ تا ۱۰ سال سبک زندگی خود را از حالت عادی به حالت تجاهر تغییر می‌دهد.

دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران همچنین در ادامه افزود: در راستای تغییر سبک زندگی یک معتاد متجاهر، ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر اجبار می‌کند تا فرد پس از پایان بهبودی جسمی با نظر قاضی و انتخاب فرد در حوزه خدمات عمومی مشغول به فعالیت شود.

کد خبر 409581

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha